19.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις θα υποδεχτούμε την Μ. Εβδομάδα. Μια εβδομάδα όπου, παρόλες τις απαιτητικές όψεις, και τις δύσκολες αποφάσεις, στις οποίες ορισμένοι θα οδηγηθούν να πάρουν, φαίνεται ότι, σιγά σιγά τα πράγματα θα αρχίζουν να μπαίνουν στην θέση τους, και αυτό θα το δούμε τόσο στην ερωτική μας ζωή αλλά και στην συμπεριφορά μας.Ωστόσο, όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, δεν ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλό θα ήταν να έχουμε τα μάτια μας και τα αφτιά μας ανοιχτά, και να μην παρασυρθούμε σε λανθασμένες κινήσεις, στις οποίες μπορεί να μας οδηγήσει η όψη συνόδου Άρη – Ποσειδώνα.

Τα καλά νέα όμως έρχονται από τον Άρη και την Αφροδίτη, οι οποίοι με λίγες ώρες διαφορά, θα κάνουν την είσοδο τους στα ζώδια του κυβερνούν. Με την Αφροδίτη πρώτη, να κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, και τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού. Ενώ στα τέλη της εβδομάδας ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Οι συναντήσεις του Πλούτωνα, λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, τόσο με την Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου, όσο και με τον Άρη σε όψη εξάγωνου, θα μας ωθήσουν να πάρουμε τις οριστικές μας αποφάσεις.

Σε προσωπικά ξεκαθαρίσματα θα οδηγηθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Σε απογοητεύσεις είναι πιθανόν να οδηγηθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς)

Μια περίοδος έντονης δράσης αλλά αρκετής πίεσης ξεκινά για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).Ενώ μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς θα ξεκινήσει τόσο για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) όσο και για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).Την Κυριακή των Βαΐων 28/04 οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη αρχικά με τον Άρη και στην συνέχεια με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να οδηγήσει σε εντάσεις τόσο στις προσωπικές, όσο και στις οικογενειακές τους σχέσεις, των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, εξαιτίας των συναισθηματικών τους σκαμπανεβασμάτων.

Την Μ. Δευτέρα 29/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση και να παρασύρει σε φανατικές συμπεριφορές ή να δημιουργήσει έντονο παρασκήνιο γύρω από την ζωή των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών. Ιδιαίτερα στην προσωπική τους ζωή είναι πιθανό να γίνουν θύματα των φαντασιώσεων τους. Σε ότι αφορά την υγεία τους θα πρέπει να προσέχουν τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά και τις αλλεργίες, κυρίως από φάρμακα. Τα καλά νέα της ημέρας, θα έρθουν λίγες ώρες αργότερα όταν και η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζοντας μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Μ. Τρίτη 30/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση, και θα βοηθήσει να ξεφύγουν με ιδιαίτερη ευκολία από τις δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν στην δουλειά τους, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης , αλλά και μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Μ. Τετάρτη 01/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα οδηγήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στην ερωτική τους ζωή ή σε σχέσεις οικονομικής ή συναισθηματικής εξάρτησης τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 3 πρώτων ημερών. Καλό Μήνα!!

Την Μ. Πέμπτη 02/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει αρχικά με τον Ουρανό και στην συνέχεια με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και απρόβλεπτες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Υδροχόου.

Την Μ. Παρασκευή 03/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει την επιμονή και θα βοηθήσει να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο τους, στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους τόσο η Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι των 3 πρώτων ημερών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική τους διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

Το Μ. Σάββατο 04/05 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και οι διαδοχικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει αρχικά με τον Ουρανό και στην συνέχεια με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να δείξουν την πιο τολμηρή πλευρά του εαυτού τους, ενώ παράλληλα θα νιώσουν και πιο σίγουροι για τον εαυτό τους και τις αποφάσεις τους τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς, που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ενώ την Κυριακή του Πάσχα 05/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς ενώ μπορεί να παρασύρει σε παρορμητικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, προσέχω το παρασκήνιο και δεν αφήνω τον ενθουσιασμό να θολώσει την κρίση μου. Ενώ αυτό που πρέπει να θυμάμαι είναι, ότι την δύναμη να προχωρήσω την έχω μέσα μου, γι’ αυτό και δεν φοβάμαι να κόψω τους δεσμούς μου με ότι με έχει πληγώσει.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό μήνα!!! Και να κάνουμε τον απολογισμό και την αυτοκριτική μας λίγο πριν την Ανάσταση του Κυρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό