19.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Πάτησα το panic button, δεν λειτούργησε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις στιγμές τρόμου που έχει ζήσει στα χέρια του πρώην συζύγου της περιέγραψε μία 40χρονη γυναίκα. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Star, «Ζήνα το βράδυ», η Μαρία επισήμανε: «Φοβάμαι να πάω μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα. Με έχει στείλει άπειρες φορές στο νοσοκομείο με μώλωπες, με παραμόρφωση προσώπου. Ζήλευε και τον ίδιο μου τον πατέρα. Με κακοποιούσε παντού, ακόμα και στον εργασιακό χώρο, στο σπίτι, μπροστά στα παιδιά μας…».

«Τα παιδιά μας θεωρούν τον ξυλοδαρμό ένα φυσιολογικό πράγμα. Δεν με θεωρούν μητέρα τους, γιατί έφυγα από αυτή την κατάσταση», συμπλήρωσε.

Τι καταγγέλλει το panic button

«Την τελευταία φορά που πήγα στην αστυνομία, μού πρότειναν να μου εγκαταστήσουν στο κινητό το panic button. Μετά τον θάνατο της Κυριακής, εγώ πάτησα το button συνεχόμενα 7 φορές και δεν ενεργοποιήθηκε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να καλέσω το 100. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω καταθέσει επτά μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία, έχω πάει σε ιατροδικαστές, έχω κάνει τα πάντα», σημείωσε η 40χρονη.

«Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο από όλα είναι ότι από την τόση στεναχώρια του για όλα όσα μου συνέβαιναν ο πατέρας μου το 2016 έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό, με αποτέλεσμα να πεθάνει», τόνισε.

Τι φοβάται η 40χρονη

Ο δράστης, όπως ισχυρίζεται η Μαρία, δεν έχει πάψει λεπτό να την ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής, την ακολουθούσε και πριν φτάσει εκεί.

«Φοβάμαι ότι θα είμαι η επόμενη Κυριακή», σημείωσε η γυναίκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό