18.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Οι Μεξικανοί τρελάθηκαν με το γκολ του Πινέδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ευρέως γνωστό πως λατρεύεται στο Μεξικό και αποτελεί και βασικότατο παίκτη στην εθνική ομάδα της χώρας του. Η εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό του είναι τεράστια κι αυτό αποδείχθηκε άλλη μία φορά μετά το φανταστικό γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε εν τέλει με 3-2 και δέχθηκε ένα γερό «πλήγμα» στη μάχη του τίτλου, παρά το γεγονός πως βρέθηκε με 2-1 μπροστά στο σκορ. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Πινέδα να ισοφαρίζει άμεσα για την «Ένωση».

Ο Μεξικανός πήρε την μπάλα σχεδόν από το σημαιάκι στο κόρνερ, απέφυγε τέσσερις αμυντικούς του ΠΑΟΚ και πλάσαρε με υπέροχο τρόπο στην κλειστή γωνία του Κοτάρσκι, με την μπάλα να καταλήγει πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι κι έπειτα στην εστία του Κροάτη τερματοφύλακα για το 1-1. Έτσι, ο μεξικανός δημοσιογράφος Κέρι Ρουίζ, δημοσίευσε το γκολ γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα τα εξής:

«Δεν είναι ο Μαραντόνα, δεν είναι ο Μέσι, είναι ο Ορμπελίν Πινέδα. Μεγάλο γκολ από τον μικρό μάγο και η ΑΕΚ συνεχίζει να στοχεύει στον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα». Μάλιστα, ο Πινέδα είχε επιχειρήσει να πετύχει ένα παρόμοιο γκολ και προ ολίγων ημερών, στη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά η προσπάθειά του είχε σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό