19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νοσηλεύτηκε εσπευσμένα με πόνους στο στήθος ο Κάρλος Τέβες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κάρλος Τέβες έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσι και έχει περάσει στον ρόλο του προπονητή. Ο Αργεντινός πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Γιουβέντους κάθεται στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε, με τον ίδιο να διακομίζεται στο La Trinidad San Isidro με πόνο στο στήθος.

Οι τοπικές αναφορές κάνουν λόγο για προβλήματα άγχους, όπως αναφέρει η «Sun», με την ομάδα του σε πρώτο στάδιο να διαψεύδει της φήμες. Ωστόσο, λίγο αργότερα η Ιντεπεντιέντε με επίσημη ανακοίνωσή της επισημοποίησε πως ο Κάρλος Τέβες πράγματι νοσηλεύτηκε εσπευσμένα μετά από πόνους που αισθάνθηκε στο στήθος.

«Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος. Ακολούθησε τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά εξετάσεων που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος του γενικού απαραίτητου ελέγχου».

Παράλληλα, το ρεπορτάζ της «Sun» προσθέτει πως ο Κάρλος Τέβες έχει υψηλή πίεση και παρακολουθείτε συστηματικά από τους γιατρούς. Ο Τέβες είχε περάσει για ένα μικρό διάστημα και από τον πάγκο της Ροσάριο Σεντράλ το 2022, προτού ενταχθεί στην Ιντεπεντιέντε. Ο Αργεντινός φορ μετρούσε 39 γκολ σε 66 εμφανίσεις με τη Γιουβέντους, 58 γκολ σε 113 παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Σίτι και 19 σε 63 ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου αγωνίστηκε ως δανεικός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό