21.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Survivor: Αποχωρούν και η Σία με την Σταυρούλα οικειοθελώς;

Ειδήσεις Ελλάδα

Τους 11 θα φτάσουν οι παίκτες που αποχώρησαν οικειοθελώς φέτος, αν ισχύουν οι φήμες για αποχώρηση της Σίας και της Σταυρούλας λόγω των τραυματισμών τους!

Άσχημα τα νέα για τους fans του Survivor και δη για τους fans της μπλε ομάδας, αφού δύο νέες οικειοθελείς αποχωρήσεις φαίνεται να είναι προ των πυλών. Ο λόγος για την Σία και την Σταυρούλα.

Ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε στην απορία του James Καφετζή και μάς θύμισε τη φιλία τους στο Survivor

Ο λόγος που αποχωρούν οι δύο παίκτριες των Μαχητών

Ήδη εδώ και αρκετές βδομάδες η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει τραυματιστεί στο γόνατό της με τον πόνο να μην υποχωρεί. Γι’ αυτό και την τελευταία εβδομάδα η ίδια έπαιξε με το ζόρι σε ένα – δύο runs, για να ξεκουράσει το πόδι της, με την ομάδα της να δείχνει κατανόηση.

Όπως λένε ωστόσο, τα spoilers τις τελευταίες ώρες, η ίδια παρότι μπήκε φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο που της στέρησαν οι διάφορες στρατηγικές στο Survivor All Star το 2023, τελικά θα αναγκαστεί να υποχωρήσει λόγω του τραυματισμού της. Κάποιοι βέβαια, υπονόησαν πως δεν είναι μόνο η υγεία της που θα ωθήσει την Σταυρούλα να αποχωρήσει αλλά και η κόντρα της με την Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor:Η αποθέωση της Δαλάκα από τον Acun και η αδικία στην αποχώρηση του Θοδωρή που όλοι πρόσεξαν

Όπως και να ‘χει η Σταυρούλα είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς μην ξεχνάμε πως κατά τη διάρκεια των 3 συμμετοχών της έχει καταφέρει να φέρει νίκες ακόμη και απέναντι στους καλύτερους άντρες όλων των εποχών, όπως ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Σάκης Κατσούλης.

Οπότε αν τελικά πάρει την απόφαση να αποχωρήσει επειδή δεν θα μπορεί να συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, παρότι θα μπορούσε με την αφορμή του τραυματισμού της να φτάσει ακόμα και στον τελικό (βλέπε Ασημίνα που ήταν εκτός στίβων μάχης για 2 μήνες κι έχει φτάσει στην 11άδα), θα είναι σίγουρα μια ακόμα μεγάλη απώλεια για το Survivor.

Πέρα από την Σταυρούλα όμως, οι φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μετά και το νέο τρέιλερ θέλουν και την Σία (Αναστασία Τσέρου) να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς ο τραυματισμός που είδαμε να παθαίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας λέγεται πως είναι σοβαρός.

https://www.instagram.com/reel/C6jh-N8Ifx-/

Το κοινό φυσικά αντέδρασε και για την αποχώρηση της Σίας, αφού αν τα βάλουμε κάτω και τα μετρήσουμε, με τις δύο παίκτριες των Μαχητών, οι παίκτες που θα έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς φτάνουν τους 11. Σαν να έχει αποχωρήσει δηλαδή μια ολόκληρη ομάδα από το παιχνίδι.

Από πού να ξεκινήσουμε; O Άγγελος Γεωργουδάκης, ο Χρήστος Βολικάκης, η Όλγα Πηλιάκη, ο Κώστας Βουγιουκαλάκης (δεν έκατσε ούτε μέρα ολόκληρη), ο Παντελής Γιαννακάκης, ο James Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς, ο Σάββας Γκέντσογλου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι οι παίκτες που αποχώρισαν από το παιχνίδι μέχρι την εβδομάδα αυτή που διανύουμε και σίγουρα ανάμεσά τους οι περισσότεροι παίκτες ήταν πολύ καλοί και αγωνιστικά αλλά και στο κομμάτι του ριάλιτι.

Εύλογα λοιπόν, αναρωτιέται το κοινό, ποιοι παίκτες θα μείνουν εν τέλει για να διεκδικήσουν το έπαθλο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό