17.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αδελφός Μπράντον για τα επεισόδια με την αστυνομία: Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο «κακός χαμός» επικράτησε έξω από το γήπεδο της Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Conference League, με πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ και την αστυνομία. Σε αρκετούς φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν επετράπη η είσοδος στο γήπεδο παρά το γεγονός πως διέθεταν κανονικά εισιτήριο για το ματς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατήγγειλε την απρεπέστατη συμπεριφορά που έλαβαν οι φίλοι της ομάδας και γνωστοποίησε πως θα κάνει διάβημα στην UEFA για τα όσα συνέβησαν, δηλαδή για αυθαιρεσία της αστυνομίας του Βελγίου, προκατάληψη και πλημμελή άσκηση καθηκόντων που οδήγησε σε κομφούζιο.

Μάλιστα, η αστυνομία της χώρας χρησιμοποίησε ακόμη και κανόνι νερού για να απομακρύνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από το γήπεδο, με τον αδελφό του Μπράντον Τόμας να ανεβάζει μία φωτογραφία σε story του στο Instagram να περιγράφει την κατάσταση που βίωσαν οι φίλοι της ομάδας. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ υπολογίζεται πως ξεπερνούσαν τους 1.500 και είχαν κάνει «ασπρόμαυρη» την πόλη της Μπριζ.

Instagram Story//Brandon Thomas

«Συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπους σαν ζώα, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκατοντάδες άνθρωποι ξόδεψαν μια περιουσία για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο Μπριζ. Είναι η πιο ντροπιαστική κατάσταση που έχω βιώσει. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πετούσαν νερό πάνω μας, σε παιδιά και γυναίκες. Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Μεγάλη ντροπή», έγραψε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Ισπανού επιθετικού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό