24.2 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Ο αδελφός μου και η μητέρα μου τρελάθηκαν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή “Γειά σου” ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος εκτός από την εμπειρία του στο Survivor, μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου και για τη περιπέτεια που έζησε ο πατέρας του, όταν πριν απο λίγο καιρό ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΙ:  

«Έφτασε στα Γκαλαπάγκος, ήταν 7 μέρες στη θάλασσα και έπαθε ζημιά στη μηχανή. Έπεσε σε τρικυμία, έσπασε και το κατάρτι. Ήταν μόνος του. Ξεκίνησε να παίρνει νερά. Ο εξοπλισμός που του είχε αγοράσει η μητέρα μου της έστειλε μήνυμα SOS και αυτή και ο αδελφός μου τρελάθηκαν. Τον έπαιρναν τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να τον βρουν. Βρήκαν το σημείο μέσω GPS, ήταν στη μέση του πουθενά. Έστειλαν ένα καράβι, τον γύρισαν πίσω στον Παναμά και μετά το Survivor πήγα εγώ και τον βρήκα εκεί».

Η περιπέτεια που βίωσε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή

Να θυμίσουμε ότι η περιπέτεια του πατέρα του ξεκίνησε εν μέσω θύελλας στον Ειρηνικό ωκεανό, όταν αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με το ιστιοπλοϊκό του και λίγο έλειψε το όνειρό του να μετατραπεί σε εφιάλτη. Άμεσα το ελληνικό Υπουργείο Ναυτιλίας, ο θάλαμος επιχειρήσεων στον Πειραιά και η Πρεσβεία του Παναμά συντονίστηκαν για να εντοπιστεί και να διασωθεί ο Λευτέρης Καφετζής κυριολεκτικά «παρά πέντε» από ένα αλιευτικό της Κολομβίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό