22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι της στην Άνδρο και το μήνυμά της για τη ζωή

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σου αξίζει να είσαι ευτυχισμένη» έγραψαν οι followers της στην Αθηνά Οικονομάκου βλέποντάς τη χαρούμενη ξανά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της.

Στις 26 Απριλίου με μια ανακοίνωσή τους στα ΜΜΕ η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας. Κανείς από τους δύο δεν έκανε κάποια περαιτέρω δήλωση, αφού κοινός στόχος του πρώην ζευγαριού είναι η προστασία των δύο παιδιών τους, του Μάξιμου και της Σιέννα.

Το πρώτο Πάσχα της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον χωρισμό

Το φετινό Πάσχα λοιπόν, είναι τελείως διαφορετικό για την ηθοποιό, η οποία επέλεξε όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media να ταξιδέψει στην Άνδρο, σύμφωνα βέβαια, με τα σχόλια των followers της που αναγνώρισαν την τοποθεσία, αφού η ίδια θέλησε να μην αποκαλύψει τον προορισμό της μέχρι αυτή την ώρα.

Η ηθοποιός βρίσκεται στο νησί με δύο πολύ καλούς της φίλους, η μία εκ των οποίων είναι η Νικόλ Παναγιώτου, γνωστή ενδυματολόγος αλλά και κουμπάρα της.

«Σε όλα μαζί» έγραψε η Νικόλ Παναγιώτου δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες της με την Αθηνά Οικονομάκου, στις οποίες φοράνε τα μαγιό τους και απολαμβάνουν τον ήλιο.

https://www.instagram.com/p/C6hOwM-o33j/

Σίγουρα τόσο για την ηθοποιό όσο και για τον επιχειρηματία είναι μια περίεργη περίοδος προσαρμογής στη νέα τάξη πραγμάτων. Κανένας χωρισμός δεν είναι ευχάριστος, ωστόσο αν έχει κανείς άτομα στον περίγυρό του που να τον στηρίζουν, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Αθηνάς Οικονομάκου με την επί χρόνια φίλη της, τα πράγματα γίνονται πιο «εύκολα».

Από τη μεριά της πάντως, η ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, ποζάροντας μάλιστα με χαμόγελο.

«Η ζωή είναι φευγαλέα, γι’ αυτό άδραξε τη στιγμή όσο μπορείς» έγραψε λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες της, θέλοντας να δείξει στους followers της πως η ζωή συνεχίζεται.

Φυσικά, οι fans της βλέποντάς την χαμογελαστή ξανά της έστειλαν ευχές για καλό Πάσχα, ενώ τόνισαν πως της αξίζει να είναι ευτυχισμένη, όπως αξίζει βέβαια και σε κάθε άνθρωπο.

Η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω αποκάλυψαν τον χωρισμό τους με μια επίσημη ανακοίνωση στα ΜΜΕ, θέλοντας να υπάρξει διακριτικότητα στην κατάσταση λόγω των δύο ανήλικων παιδιών τους.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό