21.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

To Audi RS3 από την ABT παίζει στα ίσια τις Ferrari

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γνωστός βελτιωτής ABT επιστρέφει με ένα project που στοχεύει στις εκδόσεις hatchback και sedan του Audi RS 3, παρουσιάζοντας σημαντικές αυξήσεις ισχύος, εξωτερικές βελτιώσεις, αναβαθμισμένες ζάντες, βελτιώσεις στην ανάρτηση και πολλά άλλα.

Το βελτιωμένο RS3 διαθέτει 460 ίππους και 540 Nm ροπής, 60 περισσότερους από το κανονικό RS3.

Σύμφωνα με την ABT, το τροποποιημένο RS 3 επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το ελαφρώς ταχύτερο από τη θρυλική Ferrari Enzo.

Επιπλέον, η τελική του ταχύτητα έχει αυξηθεί από τα 250 χλμ/ώρα στα 300 χλμ/ώρα, ένα χαρακτηριστικό που ρυθμίζεται εύκολα μέσω της εφαρμογής myABT για smartphone.

Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, η ABT προσφέρει ακόμα περισσότερα, με μία ακόμα έκδοση στους 485 ίππους, με το 0-100 χλμ/ώρα να μειώνεται στα 3,5 δευτερόλεπτα.

Πέρα από τις αναβαθμίσεις επιδόσεων, η ABT έχει προσθέσει στο RS 3 Sportback και το RS 3 Sedan πρόσθετα εξωτερικά στοιχεία, όπως πτερύγια φτερών, πίσω πλαϊνές ποδιές και μια πίσω αεροτομή με κομψό γυαλιστερό φινίρισμα από ανθρακονήματα.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης νέες απολήξεις των εξατμίσεων από ανοξείδωτο ατσάλι σε μαύρο ματ χρώμα, με διάμετρο 95 χιλιοστά και πατάει πάνω σε χαρακτηριστικές ζάντες 20 ιντσών, σε ελαστικά 245/30.

Η ανάρτηση έχει νέα ελατήρια και προαιρετικά κιτ ρυθμιζόμενου ύψους μαζί με αντιστρεπτικές ράβδους.

Η ABT προσφέρει περαιτέρω εξατομίκευση με καλύμματα πλαισίων καθισμάτων, καλύμματα ταμπλό και αναβαθμισμένους επιλογείς ταχυτήτων, που συμπληρώνονται από χαρακτηριστικά όπως καλύμματα διακοπτών start/stop, ενσωματωμένα φώτα εισόδου και πατάκια δαπέδου.

Για όσους ενδιαφέρονται για τις βελτιώσεις, το βασικό πακέτο κοστίζει 17.900 ευρώ (Γερμανία, με την εγκατάσταση να κοστίζει επιπλέον 3.740 ευρώ με φόρους και έγκριση TUV.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό