17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

H UEFA δεν ξεχνάει τη «μαγική» εμφάνιση του Τζολάκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Οι Πειραιώτες μπορεί βρήκαν τον άνθρωπό τους στο πρόσωπο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον ίδιο να έχει «μεταμορφώσει» αγωνιστικά την ομάδα. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα για το Conference League.

Το εμπόδιο του Ολυμπιακού στον προηγούμενο γύρο, μόνο εύκολο δεν ήταν. Στους «8» αντιμετώπισαν τη Φενέρμπαχτσε και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Εκεί ντύθηκε «ήρωας» ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος απέκρουσε τρεις εκτελέσεις και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Έχουν μείνει λίγες ώρες για τη σέντρα στα ημιτελικά του Conference League και η UEFA μέσω ανάρτησης στα social media, θύμισε σε όλους το πως προκρίθηκε ο Ολυμπιακός και την τρομερή εμφάνιση του Τζολάκη. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες μία βδομάδα μετά το παιχνίδι στο Μπέρμιγχαμ, έχουν να δώσουν τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, με την ΠΑΕ να έχει ανακοινώσει SOLD OUT. Τα εισιτήρια για το ματς με την Άστον Βίλα στο Φάληρο, «εξαφανίστηκαν» μέσα σε λίγες ώρες, δείγμα του πόσο πολύ ανυπομονούν οι φίλοι της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό