18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

8 χρήσιμα beauty gifts για να κάνεις δώρο το Πάσχα

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρακάτω θα βρεις τον απόλυτο οδηγό αγοράς για να κάνεις δώρο σε γυναίκες και άνδρες.

Οι μέρες του Πάσχα πλησιάζουν και ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα δώρο στη μητέρα, την κολλητή σου, ακόμα και στον εαυτό σου, για να τον επιβραβεύσεις για όλα αυτά που έχεις καταφέρει! Ως beauty editor, λατρεύω να κάνω σε γνωστούς και φίλους τα πιο υπέροχα beauty gifts! Για να καταλάβεις, οι φίλες μου έχουν κάθε φορά στα γενέθλιά τους από ένα καινούργιο νεσεσέρ γεμάτο μέχρι επάνω με beauty προϊόντα, όπως καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης για πρόσωπο και σώμα.

https://www.instagram.com/p/CzrcLBrSVMc/

Editor’s Choice: 7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα κάνουν τα πόδια σου να λάμπουν σε κάθε έξοδο

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα beauty δωράκι μπορεί αμέσως να μας φτιάξει τη διάθεση. Αλήθεια, εσύ έχεις σκεφτεί τι δώρο θα κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα φέτος το Πάσχα; Αν όχι, μην ανησυχείς! Σου έχω ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό αγοράς με τα πιο υπέροχα δώρα ομορφιάς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκτιμήσει κάποιος τα παρακάτω beauty gifts. Τα body scrubs, οι ενυδατικές κρέμες και τα φωτεινά κόκκινα κραγιόν είναι μερικά από τα προϊόντα που πιστεύω ότι θα εκτιμηθούν δεόντως. Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα απευθύνονται σε γυναίκες, ωστόσο, έχω συγκεντρώσει μερικά προϊόντα που μπορείς να κάνεις στον πατέρα, τον αδερφό, τον φίλο και γενικά στους άνδρες της ζωής σου, κάνοντάς τους πιο όμορφη την ημέρα τους. Είσαι έτοιμη για αγορές;

Happy Easter! Τα καλύτερα δώρα ομορφιάςΔώρα ομορφιάς για τη γυναίκα:

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL SKY HIGH MASCARA BLUE MIST

Η μπλε mascara χαρίζει με μία μόνο κίνηση ένα φωτεινό και ανορθωμένο βλέμμα. Κάθε φίλη σου θα χαρεί με τη blue mascara που χαρίζει 3D βλεφαρίδες.

LIERAC, BODY NUTRI SCRUB

Το scrub απολέπισης είναι ένα προϊόν τριπλής δράσης που απολεπίζει, λειαίνει και τονώνει την επιδερμίδα. Και σε ρωτάω ποια γυναίκα δεν θέλει να το έχει στο νεσεσέρ της;

ARMANI BEAUTY, LIP 405 SULTAN

Την Κυριακή του Πάσχα τα κόκκινα χείλη επιβάλλονται! Είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο δώρο θα κάνει χαρούμενες πολλές γυναίκες.

SEPHORA COLLECTION, TARTE, BLUSH TAPE LIQUID BLUSH

Τα υγρά blush είναι το hero beauty piece της χρονιάς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα ζυγωματικά, τα μάτια και τα χείλη και να φωτίσουν το πρόσωπο. Είναι ένα πολύ όμορφο δώρο!

Hair trends: Κυματιστές άκρες, vintage updos και 2 ακόμα τάσεις στα μαλλιά επιστρέφουν τώρα

VICHY, CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY SPF50+

Το προϊόν που θα μας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες είναι η αντηλιακή προσώπου. Βέβαια, έχουμε αναφέρει ότι πρέπει να υπάρχει μέσα στην τσάντα μας και τις 365 μέρες του χρόνου. Ο ήλιος είναι πάντα εκεί στη θέση του!

WELLA PROFESSIONALS, ULITIMATE REPAIR MIRACLE HAIR RESCUE FOR DAMAGED HAIR

Επιτέλους, μία θεραπεία που επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε 90 δευτερόλεπτα. Ενδυναμώνει και λειαίνει τα μήκη σε χρόνο ρεκόρ. Η συσκευασία που έχει το επιτρέπει να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου.

YVES SAINT LAURENT, BLACK OPIUM EAU DE PARFUM SET

Υπάρχουν και τα gift sets! Αν η φίλη σου θέλει να ζήσει την απόλυτη beauty εμπειρία, επίλεξε το αγαπημένο της άρωμα με ένα cute νεσεσέρ και μία mascara για σαγηνευτικό βλέμμα. Θα το λατρέψει!

LANCOME, RÉNERGIE AND GÉNIFIQUE SKINCARE SET – HOLIDAY LIMITED EDITION

Ένα gift set, που θα αναζωογονήσει και θα χαρίσει ενυδάτωση και επανόρθωση στην επιδερμίδα του προσώπου. Πίστεψέ με, το συγκεκριμένο gift set θα το θέλουν όλες!

Δώρα για τον άνδρα:

NIVEA MEN, ACTIVE AGE GYALURON FACE MOISTURIZING CREAM SPF15

Μία ελαφριά ενυδατική που λειτουργεί κατά των ρυτίδων.

BIOTHERM, FORCE SUPREME LIQUID EYES

Το serum ματιών της Biotherm μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων.

KORRES, KYMA ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ

Ένα γαλάκτωμα ελαφριάς υφής που περιποιείται το δέρμα και το αφήνει απαλά αρωματισμένο μετά το ξύρισμα.

PRADA, LUNA ROSSA OCEAN LE PARFUM

Ένα άρωμα με μεθυστικές νότες που διαρκούν όλη μέρα.

Dry brushing στο πρόσωπο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν το δοκιμάσεις



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό