17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

3 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ για την τραγωδία έξω από κλαμπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις την Μεγάλη Τρίτη για τη δολοφονία που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα η οποία είχε ως τραγικό απολογισμό τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 23χρονου ο οποίος βρισκόταν στο γνωστό κλαμπ και διασκέδαζε.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες δεν συγκαταλέγεται ο δράστης αλλά συμμετέχοντες στη συμπλοκή οι οποίοι συγκρούστηκαν με την παρέα του θύματος. Πρόκειται για τους δυο τραυματίες, έναν 26χρονο και έναν 23χρονο, όπως επίσης και άλλο ένα άτομο.

Το χρονικό του εγκλήματος

 Η συμπλοκή σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κηφισίας, τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, με νεκρό τον 23χρονο άνδρα και άλλους δύο τραυματίες.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε καρέ καρέ το φονικό, φαίνονται τρία άτομα να βγαίνουν έξω από το νυχτερινό κέντρο, να λογομαχούν και ύστερα να πιάνονται στα χέρια. Αμέσως μετά, ο 23χρονος φαίνεται να βγάζει ένα πιστόλι και να επιχειρεί να πυροβολήσει τον 26χρονο, με το όπλο ωστόσο να παθαίνει εμπλοκή.

Τότε ο 26χρονος -που αυτήν την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία- επιτέθηκε στον 23χρονο με μαχαίρι στο λαιμό με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ερωτηματικό για τις Αρχές αποτελεί ένα τρίτο άτομο που συμμετείχε στο επεισόδιο και φέρεται να είναι εκείνος που τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά τον 26χρονο δράστη.

Σημειώνεται ότι κατά τις έρευνες στο σημείο του εγκλήματος εντοπίστηκε 22άρι πιστόλι μέσα σε γλάστρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της φονικής συμπλοκής είναι γνωστός και αναζητείται ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ταυτοποιηθεί και να πέσει στα χέρια των Αρχών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό