28.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Χρυσός» Δουβίκας εκτέλεσε την Βιγιαρεάλ στο 82′ για την παραμονή της Θέλτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο «χρυσός» Τάσος Δουβίκας «ξελάσπωσε» την Θέλτα, με γκολ στο 82ο λεπτό κόντρα στην Βιγιαρεάλ, και της χάρισε μια πολύτιμη νίκη για την συνέχεια, με την παραμονή στην La Liga να είναι πιο πιθανή από ποτέ.

Ο Έλληνας επιθετικός, μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 80ο λεπτό και κατάφερε να γίνει η «χρυσή» αλλαγή δύο λεπτά μετά για να δώσει την νίκη στην ομάδα του με 3-2. Η Θέλτα, τα βρήκε «σκούρα» στο παιχνίδι αφού έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με το τέρμα του Αλμπέρτο Μορένο.

Κατάφερε ωστόσο και να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, αλλά να πάρει και «κεφάλι» στην αναμέτρηση πριν έρθει η εκ νέου ισοφάριση από την ομάδα της Βιγιαρεάλ στο 65ο λεπτό του παιχνιδιού.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς, θα έληγε κατά αυτό τον τρόπο, ο Έλληνας διεθνής έδωσε την λύση για την ομάδα του, μετά την ολιγόλεπτη είσοδό του. Ο Δουβίκας ευστόχησε με το κεφάλι μετά από ασίστ του Άσπας, σημειώνοντας μάλιστα και το έκτο φετινό του γκολ στην La Liga. Φυσικά μετά από αυτό, έγιναν ξέφρενοι πανηγυρισμοί τόσο από τον ίδιο αλλά και από όλη την ομάδα η οποία μετά από 34 αγωνιστικές, κατάφερε να διασφαλίσει σχεδόν σίγουρα την παραμονή της στα… σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό