28.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Υποχώρηση στην παγκόσμια κατάταξη για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι τελευταίες ήττες κόστισαν στον Στέφανο Τσιτσιπά μια θέση, με αποτέλεσμα ο Έλληνας πρωταθλητής να υποχωρήσει στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΑΤP την Δευτέρα του Πάσχα.

Εκτός από τον Έλληνα πρωταθλητή μια θέση υποχώρησε και ο Κάσπερ Ρούουντ (από το Νο 6 στο Νο 7), ενώ ο Αντρέι Ρούμπλεφ κέρδισε δύο και ανέβηκε στο Νο 6, ύστερα από την κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά της κατηγορίας Masters 1000 στη Μαδρίτη.

Εν τω μεταξύ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει γι’ ακόμη μια εβδομάδα στην κορυφή της κατάταξης της ATP, ακολουθούμενος από τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ (2ος) και τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ (3ος).

Μεγαλύτερη ήταν η πτώση για την Μαρία Σάκκαρη, που έχασε δύο θέσεις και από το Νο 6 βρέθηκε στο Νο 8 της WTA, μετά τον αποκλεισμό της στην Μαδρίτη.

Στην κορυφή παραμένει η Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία πανηγύρισε την Κυριακή του Πάσχα τον πρώτο τίτλο της καριέρας της στο Όπεν της Μαδρίτης, επικρατώντας της Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) που παραμένει δεύτερη, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό