22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τσέλσι: Επίσημη πρόταση για Όσιμεν, δίνει 90 εκατομμύρια και τον Λουκάκου!

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πρώτη της επίσημη κρούση για τον Βίκτορ Όσιμεν έκανε η Τσέλσι, με τους «μπλε» να προσφέρουν 90 εκατομμύρια ευρώ, τον Ρομέλου Λουκάκου ως αντάλλαγμα και ακόμα έναν ποδοσφαιριστή!

Επίσημη μορφή στο ενδιαφέρον της για τον Βίκτορ Όσιμεν έδωσε η Τσέλσι. Είναι γνωστό άλλωστε εδώ και καιρό ότι ο Νιγηριανός φορ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «μπλε» που θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά στην κορυφή της επίθεσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα η Τσέλσι έκανε την πρώτη της επίσημη κρούση για τον Όσιμεν. Ο Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει την πρόταση των Λονδρέζων, δίνοντας στη φορά το πακέτο που έχουν στείλει οι «μπλε» στα γραφεία της Νάπολι. Η Τσέλσι λοιπόν προσφέρει ένα ποσό μεταξύ των 80 και 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν μένει ωστόσο εκεί, καθώς φέρεται να προσφέρει και δυο ποδοσφαιριστές ως έμψυχα ανταλλάγματα. Ο ένας… σίγουρος που φέρεται να δίνει η Τσέλσι στους «παρτενοπέι» είναι ο Ρομέλου Λουκάκου. Το όνομα του δεύτερου ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή των «μπλε».

Η Νάπολι δεν έχει αντιδράσει μέχρι στιγμής. Την ίδια ώρα τονίζεται ότι μέσα στη μάχη αναμένεται να μπει άμεσα και η Παρί Σεν Ζερμέν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νιγηριανός φορ ανανέωσε με τη Νάπολι πριν από μερικούς μήνες με τη ρήτρα του να φημολογείται ότι φτάνει στα 135 εκατομμύρια ευρώ.

BREAKING NEWS: First contact between Chelsea and Napoli for Victor Osimhen. Chelsea’s idea – €80-90m + Lukaku and a young player. (@DiMarzio) pic.twitter.com/WvqyzYawnh

— Pys (@CFCPys) May 4, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό