27 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Mega «αποχαιρετά» τη δική του «Χριστίνα Μαρκάτου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η “Χριστίνα Μαρκάτου” είναι μια από τις γυναίκες που υποδύθηκε με υπέροχο τρόπο  στην τηλεόραση, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου “έφυγε” από τη ζωή, προκαλώντας μεγάλη θλίψη σε φίλους, συγγενείς αλλά και τους τηλεθεατές που την είχαν λατρέψει.

Το “αντίο” του Mega στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Με αυτή την ηρωίδα, λοιπόν, το Mega, επέλεξε να πει “αντίο” στην μεγάλη ελληνίδα ηθοποιό δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την επιτυχημένη σειρά, στο οποίο ακούγεται να τραγουδά εκείνη με την ιδιαίτερη φωνή της, ενώ η λεζάντα γράφει: “Άννα Παναγιωτοπούλου για πάντα”. 

Ποια ήταν η “Χριστίνα Μαρκάτου”

Η “Χριστίνα Μαρκάτου”, ήταν η κεντρική ηρωίδα στη σειρά “Ντόλτσε βίτα”, που προβλήθηκε στο μεγάλο κανάλι για δυο σεζόν, την περίοδο 1995–1997.

Η γυναίκα αυτή , ήταν μια ιδιοκτήτρια εργοστασίου, η όποια είχε χάσει τον άντρα της και μόνη της προσπαθούσε να κρατήσει τα ηνία στη δουλειά της αλλά και να μεγαλώσει την μονάκριβη κόρη της. Ο ρόλος αυτός θεωρήθηκε ιδιαίτερα προχωρημένος για τα ελληνικά ήθη της εποχής, αφού η ηρωίδα ερωτεύθηκε τον σύντροφο της κόρης της, Αντώνη Καλούδη (Θανάσης Ευθυμιάδης) και μάλιστα απενοχοποίησε τον έρωτα μεταξύ μιας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας με έναν νεαρότερο άνδρα.

Μερικές αξέχαστες ατάκες μεταξύ της πεθεράς, Όλγας Μαρκάτου και της νύφης της, Χριστίνας, είχε καταγράψει σε βίντεο η εκπομπή “Ελένη”: 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό