27 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το πρωί εξετάσεις στο σχολείο το βράδυ Champions League για τον 18χρονο Βέτιεν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Κιέλ Βετιέν το πρωί θα πάει στο σχολείο για να περάσει την τάξη… και το βράδυ θα ταξιδέψει στο Παρίσι για να αγωνιστεί στον ημιτελικό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ντόρτμουντ αναμένεται να πέσει στην μάχη του ημιτελικού του Champions League, κόντρα στην Παρί. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Παρκ Ντε Πρενς» την Τρίτη 7/5, και ήδη όλη η «κιτρινόμαυρη» αποστολή έχει ήδη ταξιδέψει στην χώρα του «φωτός» ώστε να κάνουν την απαραίτητη προπόνησή τους και ύστερα να μεταφερθούν στο ξενοδοχείο τους.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, Κιέλ Βέτιεν, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν ακολούθησε τους υπολοίπους, και αυτό γιατί έχει κάτι υποχρεώσεις με το σχολείο του στην Γερμανία. Στην χώρα του είναι περίοδος εξετάσεων και ο ίδιος, προετοιμαζόταν για αυτές ώστε να τα πάει όσο καλύτερα μπορεί, έτσι για να παρευρεθεί στο σχολείο του για την εφηβικές του υποχρεώσεις, θα ταξιδέψει για Παρίσι με μια μέρα καθυστέρηση. Αναμένεται δηλαδή η άφιξή του την ημέρα του αγώνα, αμέσως μετά τις προαναφερθέντες εξετάσεις.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ  σχολίασε «Είναι λίγο αγχωμένος για τις εξετάσεις του που είναι αύριο, αλλά θα έρθει αμέσως μετά στο Παρίσι». Ο Κιέλ Βέτιεν υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στα τέλη Μαρτίου, και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γερμανίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό