19.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη ανακαλύπτει την ταυτότητα που έχει βρει ο Ορφέας και…

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Το Ναυάγιο, σήμερα 15 Απριλίου. 

Ο Πέτρος είναι απελπισμένος καθώς η Ειρήνη, από τη στιγμή που έμαθε πως τόσο καιρό ζούσε μέσα στο ψέμα, δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της.

Η αποκάλυψη του χρέους των Παπαδάκηδων στον Δημήτρη αλλάζει τις ισορροπίες και επηρεάζει τη σχέση του Μάκη και της Λίνας. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο Όθωνας ενδιαφέρεται για τη Λίνα και σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός προξενιού.

Ο Άγγελος γνωρίζει την Πολυξένη και, ενώ ο αρραβώνας του με τη Βάσω πλησιάζει, νιώθει όλο και μεγαλύτερη πίεση που θα μπει στην οικογένεια του δολοφόνου των γονιών του.

Ο Γιώργης κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να γυρίσει ο Βασίλης στην ομάδα των θυμάτων. Ο Ιπποκράτης αναγκάζεται να ζητήσει μια χάρη από τον Παντελίδη και του προσφέρει ως αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο.

Η Ειρήνη ανακαλύπτει την ταυτότητα που έχει βρει ο Ορφέας και συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος που εpωτεύτηκε δεν είναι ο αληθινός Αντώνης Καραδήμος…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Το Ναυάγιο: Η Ελένη αποφασίζει να βρεθεί με την Αλίκη και οι δυο τους έρχονται σε μία μυστική συμφωνία. Ο Γιώργης αναφέρει στον Ξενάτο τον βιaσμό της Αλίκης από τον Παντελίδη και εκείνος αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη δεν δέχονται τον Μάκη για σύντροφο της Λίνας, ενώ ο Μάκης αναγκάζεται να της πει τον πραγματικό λόγο που οι γονείς τους αντιδρούν τόσο πολύ στη σχέση τους.Ένα πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες στη Στέλλα και ακόμα περισσότερες αμφιβολίες στην Ελένη. Η Ειρήνη, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη για να μάθει την αλήθεια. Θα τον πιστέψει όταν της πει πως δεν είναι αυτός ο Αντώνης Καραδήμος; Την ίδια ώρα, ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα με τη φωτογραφία του πραγματικού Αντώνη και το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό