20.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Την αγαπώ, αλλά θα μείνω στο Μάντσεστερ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με τα σχόλια, αλλά ούτε με τις φήμες που κάνουν λόγο για μεταφορά του στην Γερμανία για χάρη της Μπάγερν Μονάχου. Ο ίδιος ωστόσο, θέλησε να δώσει ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο μιας και πολλά ακούγονταν για εκείνον α οποία δεν είχαν και κάποιες βάσης από όσο φαίνεται.

Η Μπάγερν είναι γνωστό, ότι ψάχνει στην αγορά τον αντικαταστάτη του Τούχελ, και τα ονόματα που ακούγονται καθημερινώς είναι αρκετά. Ο προπονητής της Μπάγερν, δεν ολοκλήρωσε την χρονιά επιτυχημένα μιας και η ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει ούτε το πρωτάθλημα, αλλά ούτε το κύπελλο στην Γερμανία. Η φυγή του θεωρείται σίγουρη, και ο Πεπ ήρθε ξανά στο προσκήνιο.

Ωστόσο ο ίδιος μέσα από τους εκπροσώπους του θέλησε να ξεκαθαρίσει, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, μιας και η επιθυμία του είναι να μείνει μόνο στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι.

«Ο Πεπ έχει ακόμα την Μπάγερν στην καρδιά του, αλλά δεν θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι. Είναι πολύ χαρούμενος και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, οπότε η επιστροφή στην Μπάγερν δεν είναι επιλογή», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του γραφείου που εκπροσωπεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό