27 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τα νεότερα για την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκρατημένα αισιόδοξοι παραμένουν οι θεράποντες ιατροί του Δημήτρη Κόκοτα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται για πάνω από έναν μήνα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά την καρδιακή ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη στη διάρκεια προβών για το «Just the 2 of Us».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που όλο αυτό το διάστημα έχει δώσει μια πολύ μεγάλη και σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έδωσε τα πρώτα σημάδια βελτίωσης την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και ανοιγόκλεισε τα μάτια του, αντιδρώντας σε ερεθίσματα. 

Τις ημέρες που ακολούθησαν, η κατάστασή του παρέμεινε στάσιμη κι αυτό γιατί πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων της καταστολής. Ωστόσο, ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να μπορεί να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη (αν και αυτή συνεχίζει να του παρέχεται για λόγους ασφαλείας), ενώ συνεχίζει να αντιδρά στα ερεθίσματα των γιατρών, ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του.

Τις επόμενες ημέρες, ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόκειται να υποβληθεί σε έναν νέο κύκλο εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και φυσικά θα ξεκινήσει η νέα μείωση των φαρμάκων της καταστολής, με σκοπό να γίνει η ολοκληρωτική αφύπνισή του.

Η ανακοπή και το έμφραγμα

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ένιωσε αδιαθεσία κατά την διάρκεια των προβών για την εμφάνισή του στο J2US με την Τραϊάνα Ανανία και ζήτησε να διακόψουν για λίγο με την ελπίδα να συνέλθει. Κάτι τέτοιo δεν συνέβη, όμως, με αποτέλεσμα η παραγωγή να καλέσει ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον Δημήτρη Κόκοτα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Εκεί χρειάστηκε να διασωληνωθεί, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό