17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι είμαι άδικος με κάποιον»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Αντσελότι, μίλησε ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Champions League. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» στάθηκε τόσο στο ζήτημα της 11αδας η οποία είναι ακόμη αβέβαιη, ενώ τόνισε ότι ο ρόλος του δεν είναι ο πιο σημαντικός στην ομάδα, αφού το παιχνίδι ανήκει στους παίκτες.

Το παρελθόν είναι μια καλή ανάμνηση, αλλά το ματς με την Μπάγερν είναι μια άλλη ιστορία. Ένα πρώτο παιχνίδι, το οποίο αντιμετωπίζουμε με αυτοπεποίθηση, ξέροντας όμως ότι μπροστά μας υπάρχει αντίπαλος με ποιότητα, εργαλεία και πολύ δυνατούς παίκτες.

Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ γιατί λίγοι, ακόμη και σε αυτήν την αίθουσα, πίστευαν ότι δεν θα έφτανα σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου και είμαι εδώ”.

Ο πιο σημαντικός ρόλος δεν είναι ποτέ του προπονητή. Είμαι πολύ ξεκάθαρος ότι υπάρχουν δύο τύποι προπονητών: αυτοί που δεν κάνουν τίποτα και αυτοί που κάνουν μεγάλη ζημιά.

Προσπαθώ να είμαι στην πρώτη κατηγορία. Το παιχνίδι ανήκει στους παίκτες και μπορείτε να τους πείτε μια συγκεκριμένη στρατηγική, να τους πείσετε, αλλά τότε καθοριστικός παράγοντας είναι η ποιότητα κι η αφοσίωσή τους.

Ένας προπονητής πρέπει να επικεντρωθεί στο να κάνει την ομάδα να κατανοήσει τη σημασία της ομαδικής εργασίας”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό