28.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σφοδρή χαλαζόπτωση στη Θεσσαλονίκη – Άνοιξαν οι ουρανοί, δρόμοι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ισχυρή χαλαζόπτωση εκδηλώθηκε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, ακολουθούμενη από σφοδρή βροχόπτωση, που μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια.

Λίγα λεπτά μετά τις 16:30 ο ουρανός σκοτείνιασε και το χαλάζι που έπεσε ήταν έντονο τόσο σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης όσο και στο κέντρο της πόλης, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο του metrosport.gr.

Οι δρόμοι έγιναν «ποτάμια» και δημιούργησαν προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Χαρακτηριστικό του όγκου της βροχόπτωσης είναι το βίντεο που καταγράφηκε μέσα σε κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη, όπου το νερό κυριολεκτικά έχει μπει μέσα στον χώρο που βρίσκονται τα τραπέζια.

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε μητέρα με το παιδί της

Συνολικά 80 κλήσεις, οι περισσότερες για άντληση υδάτων, δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά την καταιγίδα που έπληξε το απόγευμα της Πέμπτης τη Θεσσαλονίκη.

Οι περισσότερες κλήσεις αφορούσαν το κέντρο της πόλης. Με τη βοήθεια των πυροσβεστών απομακρύνθηκε ηλικιωμένη από το σπίτι της και μια μητέρα με το παιδί της από αυτοκίνητο.

Φωτο: metrosport.gr

Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και δημιουργήθηκαν σημαντικά προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων, στο κέντρο της πόλης και στον Περιφερειακό. Απροσπέλαστη είναι η Αγίων Πάντων, κάτω από τη γέφυρα.

Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ

Στο κέντρο της πόλης έπεσαν δέντρα, ενώ στην Κουντουριώτου και απέναντι από τα δικαστήρια τα ορμητικά νερά από τους δρόμους μπήκαν στα ισόγεια καταστήματα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φωτο: metrosport.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό