20.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πώς πάει η υγεία της Κέιτ; Τα μηνύματα εν μέσω της θεραπείας για τον καρκίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται έξω από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, αλλά μια στενή πηγή λέει ότι υπάρχει μια απτή αίσθηση «θετικών δονήσεων» και «αισιόδοξης διάθεσης». Όλο αυτό το διάστημα, ο πρίγκιπας William ήταν σταθερά εκεί για τη σύζυγό του από τότε που ανακοίνωσε τη διάγνωση στις 22 Μαρτίου.

«Ο Ουίλιαμ μένει θετικός για την Κέιτ και τα παιδιά», λέει στο PEOPLE αποκλειστικά στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας πηγή από το βασιλικό σπίτι.

Ωστόσο, οι θεωρίες συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι φήμες σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο ήθελαν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να νιώθει απογοητευμένος. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, ήταν «αναστατωμένος και θυμωμένος» για τις έντονες εικασίες, σύμφωνα με έναν πρώην υπάλληλο του προσωπικού, ο οποίος λέει ότι ο μελλοντικός βασιλιάς έχει καταφέρει να το «διαχωρίσει».

Καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κοιτάζει το μέλλον, αρνείται να σταθεί στα χειρότερα σενάρια.

«Η Κέιτ θα γίνει καλύτερα και θέλει να τη βοηθήσει να φτάσει εκεί», λέει μια πηγή κοντά στο βασιλικό σπίτι.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για το εάν η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, θα παρευρεθεί σε επερχόμενες βασιλικές εκδηλώσεις όπως το Trooping the Color τον Ιούνιο, τόσο αυτή όσο και ο William βρήκαν παρηγοριά στις υποστηρικτικές απαντήσεις που έλαβαν από όλη τη χώρα μετά τη διάγνωσή της. σύμφωνα με έναν οικογενειακό φίλο. Το να παραμένει αισιόδοξο για το κοινό είναι ζωτικής σημασίας για τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και αντιμετωπίζει αυτή τη δοκιμασία κατά μέτωπο.

Η υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ, για την οποία δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τον τύπο του καρκίνου, αποτελεί τη σημαντικότερη πρόκληση που αντιμετώπισε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέτος. Τον Φεβρουάριο, διευκρίνισε τη διάγνωση καρκίνου του πατέρα του, Βασιλιά Κάρολου, ενώ κυκλοφόρησαν εικασίες για τη δημόσια απουσία της συζύγου του κατά την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση.

Όλα αυτά έχουν κάνει τους πρώτους μήνες του έτους μερικούς από τους πιο δύσκολους της ζωής του William, καθώς ισορροπεί ως συναισθηματικό στήριγμα για τη γυναίκα και τα παιδιά του, ενώ συνεχίζει τον ζωτικό του ρόλο στη μοναρχία.

«Είτε είσαι πρίγκιπας είτε φτωχός, κανείς δεν θα περίμενε κάτι τέτοιο με τον πατέρα του και τη σύζυγό του να υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο», λέει ένας γνώστης της βασιλικής οικογένειας. «Ο Ουίλιαμ σκάβει βαθιά».

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ανέλαβε σταδιακά τα δημόσια καθήκοντα, μοιράζοντας ενημερώσεις στην πορεία με καλοθελητές. Ο βασιλιάς καθησύχασε έναν εθελοντή σε μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής φαγητού στις 18 Απριλίου ότι θα φρόντιζε την Κέιτ και είπε σε μια γυναίκα στο Νιούκαστλ στις 30 Απριλίου: «Όλοι πάμε καλά».

Σύμφωνα με έναν οικογενειακό φίλο, ο William βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που ένας άλλος στενός φίλος αναφέρει ως «πυρηνική οικογενειακή μονάδα» της άμεσης πενταμελούς οικογένειάς του και της υποστηρικτικής οικογένειας της Kate: οι γονείς της Carole και Michael Middleton και τα αδέρφια της Pippa και James. Οι μυημένοι λένε επίσης ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει επίσης αναπτύξει στενότερο δεσμό με τον πατέρα του.

Όσο για την πριγκίπισσα Κέιτ, «Μπορείς να καταρρίψεις τους φραγμούς σου όταν είναι η μητέρα σου», λέει ο βασιλικός γνώστης. Κοντά στην ίδια την Carole, ο William την πήγε σε μια εξοχική παμπ κοντά στο σπίτι τους στο Anmer Hall κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα. «Φαντάζομαι ότι ακουμπάει πάνω τους πολύ δυνατά», προσθέτει ο βασιλικός αναλυτής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό