27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με γκολ και ειδικό στο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ιστορική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα διεξάγεται απόψε και το Betmarket.gr έχει τη στοιχηματική πρόταση του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με ένα ιστορικό διπλό από την έδρα της Άστον Βίλα, κερδίζοντας με 2-4 και πλέον όχι απλά είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά έχει τον πρώτο λόγο και για την κατάκτηση του τροπαίου με βάση τις αποδόσεις.

Μπορεί τα xGoals να ήταν 1.37-1.20 κατά του, όμως ήταν άκρως αποτελεσματικός και με τον Ελ Κααμπί να είναι σε τρομερή φόρμα πέτυχε τέσσερα τέρματα. Δεν μπορούμε, βέβαια, να παραλείψουμε τα αμυντικά ζητήματα και σίγουρα σήμερα θα χρειαστεί να βελτιωθεί αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Στα θετικά για τους “ερυθρόλευκους” είναι το γεγονός πως δεν είχαν αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα κι έτσι πήραν απαραίτητες ανάσες ενόψει του σημερινού αγώνα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Άστον Βίλα είναι με την πλάτη στον τοίχο στο σημερινό αγώνα, μετά και το 4-2 της πρώτης αναμέτρησης. Οι “χωρικοί” αιφνιδιάστηκαν στον πρώτο αγώνα από τον Ολυμπιακό κι έμειναν πίσω στο σκορ με 0-2. Στη συνέχεια, ισοφάρισαν μεν, όμως δέχθηκαν ξανά δύο τέρματα κι έτσι με το τελικό 4-2 βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Φυσικά, η ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι ικανή για την ανατροπή, όμως θα πρέπει να κάνει τα πάντα σωστά και να κάνει πολλά λάθη ο αντίπαλος. Αξίζει να αναφέρουμε πως την περασμένη Κυριακή (05/05) γνώρισε ακόμη μία ήττα, από τη Μπράιτον (1-0) και μάλιστα χωρίς να ξεκουράσει παίκτες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σαφώς το έργο του Ολυμπιακού δεν έχει τελειώσει ακόμα, παρά το προβάδισμα πρόκρισης στην Αγγλία. Η Βίλα αναμένεται να έχει τον έλεγχο του ρυθμού και να παίξει επιθετικά, όμως αν αφήσει κενούς χώρους θα έχει θέματα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του λογικά θα παίξει συντηρητικά. Βέβαια, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν θέμα ικανότητας στην αμυντική τους λειτουργία κι έτσι λογικά οι Άγγλοι θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ρήγματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

09 Μαΐου 2024 12:06

Δεν ξεχνάμε πως επιθετικά ο Ολυμπιακός είναι αποτελεσματικός, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Άστον Βίλα, η οποία θα παίξει επιθετικά και με ρίσκο, οπότε περιμένουμε γκολ. Το combo Goal/Goal & Over 2.5, έχει απόδοση 1.80.

Έχουμε εντοπίσει και ένα δεύτερο σημείο από τα ειδικά παικτών. Ο Ελ Κααμπί είναι σε τρομερή φόρμα, μιας και σκόραρε τρία τέρματα στον πρώτο ημιτελικό. Γενικότερα, αποτελεί τον στόχο σχεδόν όλων των δημιουργιών της ομάδας και περιμένουμε να έχει τουλάχιστον μια τελική στην εστία.

Από την άλλη, ο Γουότκινς αποτελεί τον παίκτη κλειδί στην επίθεση της Βίλα, μιας και έχει βρει δίχτυα και στο πρώτο παιχνίδι. Συνεπώς, βρίσκουμε αξία στο “Ελ Κααμπί 1+ τελική στην εστία & Γουότκινς 1+ τελική στην εστία” σε απόδοση 1.83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα, 22:00

Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση: 1.80)
Ελ Κααμπί 1+ τελική στην εστία & Γουότκινς 1+ τελική στην εστία (απόδοση: 1.83)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό