23.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πέτρος Ιακωβίδης: Κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του, δηλαδή να του λύνει τα προβλήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τους γονείς του και ξεκαθάρισε τι εννοούσε όταν είπε ότι κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι και τη Ρία Ελληνίδου

O Πέτρος Ιακωβίδης είπε: «Για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι γονείς μου, δεν έχω καταφέρει κάτι μόνος μου… Όταν βγαίνω να τραγουδήσω και βλέπω συγκινημένο τον πατέρα μου, είναι πολύ όμορφο αυτό. Η μητέρα μου συγκινείται γενικά. Η μάνα μου είναι “αχ παιδί μου”, αγκαλιές… ο πατέρας μου δεν κάθεται ποτέ εκεί που τους έχω βάλει να καθίσουν, γυρίζει μέσα στο μαγαζί και παρατηρεί τα πάντα, και όταν τελειώνω έρχεται και μου λέει τα σχόλιά του».

Πέτρος Ιακωβίδης: «Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να πάω στη Eurovision»

Και πρόσθεσε: «Για να ξεκαθαρίσω τη δήλωση που είχα κάνει ότι κάθε άντρας ψάχνει στη σύντροφό του τη μαμά του, εννοώ ότι η γυναίκα που μέχρι να φύγεις από το σπίτι σε ηρεμεί, είναι η μητέρα. Οπότε, εννοώ ότι όταν μια γυναίκα σου βγάζει αυτό το συναίσθημα, του να γυρνάς στο σπίτι και με το που τη βλέπεις να ξεχνάς όσα προβλήματα έχεις, είναι κάτι αντίστοιχο. Τώρα το αν την έχω βρει αυτή τη γυναίκα, δε μπορώ να σου πω».

Ιακωβίδης: «Τι κερδίζεις με τη γκρίνια και με την έπαρση;» – Ο λόγος που δεν έχει κάνει οικογένεια

Οι εργένηδες της ελληνικής showbiz! Θα βρουν το ταίρι τους τη νέα χρονιά;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό