17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Ο πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει από την κυβέρνηση τον Δ. Βαρτζόπουλο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας αλλά και στις δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου για τα βιολογικά αίτια της επιθετικότητας, έκανε κατά την έναρξη της ομιλίας του στην Βουλή ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Κ. Μητσοτάκης: Δικαιοσύνη που αργεί γίνεται άδικη

«Καθώς βαδίζουμε για την μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης οφείλουμε να σκεπτόμαστε ότι στην Μέση Ανατολή εκτυλίσσεται μία τραγωδία», ανέφερε ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε: «Φυσικά καταδικάζουμε και την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς και την επίθεση του Ιράν αλλά δεν μπορούμε να σιωπούμε μπροστά σε μία τραγωδία δίχως τέλος που εκτυλίσσεται στην Γάζα».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία για την κατάπαυση και για την επίλυση του προβλήματος.

Γ. Φλωρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά συνειδητά τον κόσμο»

Χαρακτήρισε «απαράδεκτη, απάνθρωπη και ακροδεξιά την τοποθέτηση του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου» και χαρακτήρισε «αίσχη τα όσα είπε και κυρίως το ότι συνέδεσε τις γυναικοκτονίες με βιολογικά αίτια».

Ακολούθως σημείωσε: «Είναι απαράδεκτο ότι ο πρωθυπουργός δεν είπε κάτι για το θέμα. Θεσπίστε τώρα την νομική αναγνώριση του όρου γυναικοκτονία. Ήταν λάθος του κ. Φλωρίδη που υπερασπίστηκε τον κ. Βαρτζόπουλο. Οφείλει ο πρωθυπουργός να αποβάλει τον κ. Βαρτζόπουλο από την κυβέρνηση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό