19.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Μεντιλίμπαρ «χτενίζει» την La Liga για μεταγραφές σύμφωνα με την AS

Ειδήσεις Ελλάδα

Η AS αναφέρει ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ψάχνει ήδη στην Ισπανία για νέους μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρολεύκων» όπου θα τους ενισχύσουν την νέα σεζόν, με εκείνον στο τιμόνι.

Ο Βάσκος προπονητής μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2025, έχει ξεκινήσει και βάζει βάσεις για την νέα σεζόν και αναζητεί τον τρόπο όπου θα χτίσει την νέα ομάδα του Ολυμπιακού ώστε να είναι ανταγωνιστικότερη και να επιστρέψει στο παλιό της καλό εαυτό.

Η AS μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της, κάνει λόγω για ειδική αναζήτηση μεταγραφών στην La Liga από τον Βάσκο προπονητή.

“Ο Μεντιλίμπαρ ήδη ψάχνει για ενίσχυση στην ισπανική λίγκα ενόψει της νέας περιόδου” ανέφερε το ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική του έκδοση στην εφημερίδα

“Ο Ισπανός προπονητής κάνει σπουδαία δουλειά στην ομάδα του Πειραιά και επιβραβεύτηκε γι΄ αυτό με την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο” πρόσθεσαν, και συνέχισαν:

“Ο Μεντιλίμπαρ ήταν το προσωπικό στοίχημα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού αποδεικνύουν ότι ο Κοβάσεβιτς είχε δίκιο. Πλέον στον Ολυμπιακό έχουν πιάσει δουλειά αναζητώντας ενίσχυση για τη νέα σεζόν και κάποιοι από αυτούς του παίκτες θα είναι από την ισπανική λίγκα. Ο Μεντιλίμπαρ έχει συστήσει την άφιξη αρκετών ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε προηγούμενες ομάδες του”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό