27 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διαθέτει 25 παρθένες για την «Ομάδα Ηδονής»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε μια Βορειοκορεάτισσα που κατάφερε να αποστατήσει από το σκληρό δικτατορικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα πριν από λίγο καιρό.

Όπως αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα, ο βορειοκορεάτης δικτάτορας διαθέτει μια  «Ομάδα Ευχαρίστησης» την οποία επιλέγει προσεκτικά μόνος του και αποτελείται από 25 παρθένες. Μάλιστα οι εν λόγω γυναίκες επιλέγονται με βάση την ελκυστικότητα και την πολιτική τους πίστη.

Η Γέονγκ Παρκ, όπως είναι το όνομά της, ανέφερε μάλιστα ότι η ίδια είχε φτάσει στις επικρατέστερες ωτσόσο η οικογενειακή της κατάσταση αποτελούσε εμπόδιο ώστε να μπει στην τελική 25άδα.

Όπως εξιστόρησε, κάθε χρόνο, αξιωματούχοι επισκέπτονται τις τάξεις και τις αυλές των σχολείων για να εντοπίσουν τις υποψήφιες. «Μόλις βρουν κάποια όμορφα κορίτσια, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να ελέγξουν την οικογενειακή τους κατάσταση, την πολιτική τους κατάσταση.

Αποκλείουν τυχόν κορίτσια με μέλη της οικογένειάς τους που έχουν δραπετεύσει από τη Βόρεια Κορέα ή έχουν συγγενείς στη Νότια Κορέα ή σε άλλες χώρες, σύμφωνα με τη Daily Star.

Οι πρακτικές εντός του στενού κύκλου του Κιμ Γιονγκ Ουν

Η Παρκ αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την «Ομάδα Ευχαρίστησης» του καθεστώτος, ρίχνοντας φως στις ανησυχητικές πρακτικές εντός του στενού κύκλου του Κιμ Γιονγκ Ουν. Η Παρκ αποκάλυψε ότι η διαδικασία επιλογής για την ομάδα αυτή συνεπάγεται αυστηρό έλεγχο, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών εξετάσεων για την εξακρίβωση της παρθενίας.

Μικρές ατέλειες, όπως μικροσκοπικές ουλές, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αποκλεισμό. Μόνο μερικά επιλεγμένα κορίτσια από όλη τη Βόρεια Κορέα επιλέγονται και μεταφέρονται στην Πιονγκγιάνγκ, όπου ο μοναδικός τους σκοπός είναι να ικανοποιούν τις επιθυμίες του δικτάτορα.

Οι ρίζες αυτής της «Ομάδα Ευχαρίστησης» ανάγονται στην εποχή του Κιμ Γιονγκ Ιλ (πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν) τη δεκαετία του 1970.

Η Παρκ εξήγησε ότι ο Κιμ Γιονγκ-ιλ συνέλαβε αρχικά την ιδέα για να ευχαριστήσει τον πατέρα του, Κιμ Ιλ-Σουνγκ (παππού του Κιμ Γιονγκ-ουν), και να εξασφαλίσει τη διαδοχή του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η ομάδα έχει πλέον εξελιχθεί, αντικατοπτρίζοντας τις προτιμήσεις του κάθε ηγέτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό