23.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Ζάχοβιτς αποθεώνει Σπόραρ και Ζίβκοβιτς ενόψει Euro

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο παλαίμαχος Σλοβένος ποδοσφαιριστής Ζλάτκο Ζάχοβιτς, αποθέωσε σε συνέντευξή του στην «Mozzart» , τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ αλλά και τον Σπόραρ του Παναθηναϊκού, συγκρίνοντάς τους μάλιστα με τους τοπ κλάσης ποδοσφαιριστές σε ποιότητα, Γιάν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπέντζαμιν Σέσκο της Λειψία.

Σερβία και Σλοβενία, θα αναμετρηθούν ενόψει του Euro 2024, στην Γερμανία, και όπως είναι λογικό ο πρώην διεθνής ερωτήθηκε σχετικά με την εξέλιξη και την τροπή που θα πάρει το ματς. Ο ίδιος φαίνεται να πιστεύει πολύ στην εθνική της χώρας του, και μάλιστα στάζει… μέλι για τους Σπόραρ και Ζίβκοβτς

Αναλυτικά τα όσα τόνισε όταν ρωτήθηκε για του αστέρες της Σλοβενίας:

«Και ο Άντραζ Σπόραρ; Είναι εξαιρετικός ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο Μπιγιόλ της Ουντινέζε, ο οποίος πλησιάζει στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του στην Ουντινέζε, ο νεαρός Ελσνίκ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας είναι υπέροχος στον χώρο του κέντρου. Έχουμε και τον Ζάιτς από τη Φενέρμπαχτσε, ο οποίος είναι καλός, αλλά δεν παίρνει ευκαιρίες».

Για το πώς θα σταματήσει τους Σέρβους η Σλοβενία, είπε: «Θα πρέπει να έχεις σφιχτή ζώνη άμυνας και όταν να παίξεις ένας εναντίον ενός. Για παράδειγμα αν αφήσεις τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο ένας εναντίον ενός, θα περνάει όποτε θέλει. Και ο Τάντιτς το ίδιο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό