27 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο διαιτητής του Ρεάλ – Μπάγερν κάνει ζέσταμα ενόψει αγώνα σε… ρινγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον διαιτητή που πρόκειται να διευθύνει την αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος κάνει την προπόνησή του σε ρινγκ.

Ο λόγος για τον πολύπειρο Σιμόν Μαρτσίνιακ, ο οποίος ανατέθηκε από την UEFA για την κρίσιμη δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα παλέψουν για το εισιτήριο του τελικού.

Ο διαιτητής, απεικονίζεται στο εν λόγω βίντεο, να κάνει μια κάποια προθέρμανση, μιας και το παιχνίδι, μπορεί να πάρει και άλλες… διαστάσεις, και εκείνος θέλει να είναι έτοιμος για όλα.

Στο προηγούμενο παιχνίδι, στο Μόναχο οι δύο αντίπαλοι μας χάρισαν μια θεαματική βραδιά, μιας και το παιχνίδι τα είχε όλα. Από φάσεις, εκπληκτικά γκολ μέχρι και «σκληρές» μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Τελικά η αναμέτρηση κατέληξε να έχει πλήρη ισορροπία, μιας και το 2-2 αφήνει την υπόθεση πρόκριση ορθάνοιχτη και για τις δύο ομάδες. Σίγουρα ένα παραπάνω πλεονέκτημα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ίσως έχει, η Ρεάλ Μαδρίτης μιας και αναμένεται να παίξουν στο γήπεδό της, με την παρουσία των φιλάθλων της στο πλευρό της να δίνει μια έξτρα ώθηση στον αγώνα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό