23.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Γεωργιάδης εγκαινίασε την πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής οξυγόνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετέβη σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, στα Ιωάννινα, όπου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες διαμόρφωσης ΜΕΘ για ασθενείς με COVID 19, την αναβάθμιση και αναδιαρρύθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και την αναβάθμιση και ανακαίνιση του Ακτινολογικού Τμήματος, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω προϋπολογισμού της 6ης Υ.Πε. και του Ταμείου Ανάκαμψης.

Μετά την επίσκεψη, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στα Γιάννενα για να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια «ενός πρωτοποριακού έργου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, τη Μονάδα Παραγωγής Οξυγόνου». Όπως τόνισε ο υπουργός, «μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης εκτελούμε ήδη γιγαντιαία έργα για τα ΤΕΠ και των δύο νοσοκομείων και μέσω των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης πολλά χρήματα προορίζονται για την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο».

Κατά την άφιξή του στο «Γ. Χατζηλώστα», τον υποδέχτηκε η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Μαρία Κεφάλα, ο διοικητής της 6ης Υ.Πε. Γιάννης Καρβέλης και ο διοικητής των Νοσοκομείων Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» και ΠΓΝΙ, Σπύρος Δερδεμέζης.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και τα Κέντρα Υγείας Ιωαννίνων και Άρτας, όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες κτηριακών παρεμβάσεων και ανακαίνισης καθώς και για την προμήθεια και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό