28.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οριστική η αποχώρηση του Μόις από την Γουέστ Χαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γουέστ Χαμ μέσα από ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την αποχώρηση του προπονητή της, Ντέιβιντ Μόις, μετά από μια παρουσία 4,5 ετών στον σύλλογο της ομάδας. Τα «σφυριά» έχουν βγει ήδη στην αγορά για την άμεση και άξια αντικατάσταση του, σύμφωνα με φήμες το επικρατέστερο όνομα για αντικατάσταση φέρεται να είναι ο Λοπετέγκι.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η ομάδα ευχαρίστησε τον Μόις, για όλα εκείνα που πρόσφερε στον Αγγλικό σύλλογο.

“Η Γουέστ Χαμ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Ντέιβιντ Μόις θα αποχωρήσει από τον σύλλογο με κοινή συναίνεση στο τέλος της σεζόν 2023/24, όταν λήγει το συμβόλαιό του.

Ο Ντέιβιντ θα φύγει μετά από τεσσεράμισι χρόνια στο Στάδιο του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια των οποίων εξασφάλισε δύο φορές την είσοδο της ομάδας στους επτά κορυφαίους συλλόγους της Premier League, βρέθηκε στους ημιτελικούς και στα προημιτελικά του UEFA Europa League και κατέκτησε το UEFA Europa Conference League της περασμένης σεζόν με νίκη 2-1 επί της Φιορεντίνα στην Πράγα, εξασφαλίζοντας τη Γουέστ Χαμ το πρώτο μεγάλο τρόπαιο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 1980 και την πρώτη της ευρωπαϊκή επιτυχία από το 1965″.

Ενώ ο ίδιος είπε: 

“Μου άρεσε πολύ να δουλεύω με όλους στη Γουέστ Χαμ και θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο που μου έδωσε την ευκαιρία να διοικήσω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό