24.2 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Οι 5 ανατρεπτικοί χρωματικοί συνδυασμοί της άνοιξης

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι και τα πέντε όσο εντυπωσιακά φαντάζεσαι.

Το να ξέρεις να συνδυάζεις τα χρώματα σωστά είναι ένα ολόκληρο σεμινάριο μόδας. Υπάρχουν μάλιστα και υπηρεσίες, οι οποίες αναλαμβάνουν ως fashion consultants να σε καθοδηγήσουν και να σου μάθουν ποια είναι τα χρώματα που σου ταιριάζουν και ποια πρέπει να αποφεύγεις. Ωστόσο, όλη αυτή η διαδικασία μας γυρνάει με έναν τρόπο αρκετά πίσω στην εποχή που η μαμά μας ή και η γιαγιά μας προσπαθούσαν να κάνουν matching τα σωστά παπούτσια με τη σωστή τσάντα.

Η Τζένη Θεωνά βρήκε το ανοιξιάτικο jacket που θα κερδίσει μια θέση στη βαλίτσα του Πάσχα

https://www.instagram.com/p/C3qPTYtItWf/

Και κάπου εκεί ερχόμαστε να μιλήσουμε για την απόλυτη χρωματική απελευθέρωση που ζούμε τώρα και την οποία πρέπει -και θέλουμε- να εκμεταλλευτούμε. Η άνοιξη ειδικά είναι η εποχή που αξίζει να πειραματιστείς με τα νέα χρώματα της παλέτας της σεζόν, αντιγράφοντας τις πιο τρελές εμπνεύσεις της φύσης.

https://www.instagram.com/p/C6ZhgD_MFDS/Τα 5 χρωματικά combos που θα σε ανανεώσουν την άνοιξη.

Beige + light blue

Είναι ένα πολύ δροσερό combo που έχει τη βάση του στις κλασικές αρχές της μόδας. Μπλε και neutrals είναι ένας σχετικά παραδοσιακός συνδυασμός που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Και τις ηλικίες!

Carven SS24

Πορτοκαλί + mint green

Ένα έντονο, ζωντανό και αμφιλεγόμενο χρώμα -aka το πορτοκαλί- μπορεί να γίνει το ιδανικό ταίρι για μία pastel απόχρωση όπως το πράσινο της μέντας. Τόλμησέ το.

Calcaterra SS24

Cherry red + peach

Το ροδακινί περνάει τώρα τη στιγμή του. Είναι ρομαντικό, ιδιαίτερο, sexy και παιχνιδιάρικο. Και τι καλύτερο από το σκούρο, κόκκινο cherry χρώμα για να το αναδείξεις. Η Bottega Veneta έκανε το απόλυτο combo πράξη στο catwalk.

Bottega Veneta SS24

Taupe + pale yellow

Είναι ένας από τους αγαπημένους συνδυασμούς του quiet luxury ακριβώς γιατί οι δύο αυτές αποχρώσεις είναι ναι μεν κλασικές, αλλά και λίγο πιο εκλεπτυσμένες από το αναμενόμενο.

Eudon Choi SS24

Burgundy + chocolate brown

Ξέρω τι θα μου πεις, ότι αυτό το combo θυμίζει χειμώνα και όχι άνοιξη. Και θα έρθω να σε διορθώσω, γιατί το burgundy και το σκούρο καφέ της σοκολάτας δεν έχουν σκοπό να μας εγκαταλείψουν ούτε στη νέα σεζόν. Θα μείνουν μαζί μας και θα τα φορέσουμε και με τα πρώτα μεταλλικά πέδιλα της άνοιξης.

Altuzarra SS24

Τα capri παντελόνια επιστρέφουν και αυτή τη φορά δεν θα τα μισήσεις



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό