23.1 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την πρώτη πρόβα στο Μάλμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πρώτη επίσημη πρόβα της έκανε την Μ. Δευτέρα το μεσημέρι η ελληνική συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι να προκαλεί κυριολεκτικά χαμό. 

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια ανέβηκε μαζί με την ομάδα της στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του σταδίου στο Μάλμε της Σουηδίας και μέσα σε τρία λεπτά κατάφερε να αφήσει τις πρώτες, θετικές όπως εκτιμάται, εντυπώσεις της με την μίνι σατέν λιλά φούστα της και την κίνησή της.

Σε ποια θέση στα στοιχήματα βρίσκεται η ελληνική συμμετοχή μετά την πρώτη πρόβα της

Ενδιαφέρον θα έχει τις επόμενες μέρες και μετά από αυτήν την πρώτη εμφάνισή της στην σκηνή του Μάλμε να δούμε εάν θα αλλάξει η κατάταξη στα στοιχήματα, καθώς είθιστε μετά τις πρώτες πρόβες να υπάρχουν αλλαγές, αφού οι φαν του διαγωνισμού έχουν οπτική εικόνα της κάθε συμμετοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» της βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ σχεδόν από την πρώτη στιγμή είναι μόνιμα στην πρώτη δεκάδα.

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την πρώτη εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε

Πίσω στην Ελλάδα τώρα, οι φαν της Μαρίνας Σάττι αλλά και όσοι αγαπούν τον διαγωνισμό, παρακολούθησαν με πολύ αγωνία την πρώτη πρόβα της και δεν έχασαν ευκαιρία να την σχολιάσουν αμέσως στο X. Με μια πρώτη ματιά, τα σχόλια για την Μαρίνα Σάττι και την ελληνική συμμετοχή ήταν αποθεωτική ενώ κάποιοι έκαναν πρόβλεψη ακόμα και για πρωτιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό