23.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ντροπιαστική σύρραξη στο Φενέρ – Μονακό με πρωταγωνιστή τον γιο του Αλί Κοτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Φενέρμπαχτσε και Μονακό έδωσαν μια δραματική μάχη στο πλαίσιο των Playoffs της EuroLeague η οποία έγειρε προς την πλευρά των δεύτερων και πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε επικείμενο Game 5 στο Πριγκιπάτο με φόντο την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Ωστόσο, τα όσα εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά τη λήξη του Game 4 στην Πόλη, επισκίασαν την αγωνιστική δράση και κέντρισαν την προσοχή για τους λάθος λόγους. Με το τελικό άκουσμα της κόρνας, υπήρξε γενική σύρραξη στο παρκέ ανάμεσα σε οπαδούς των courtseats και παίκτες της Μονακό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να μην ξεφύγουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Σε μια σκηνή, ο Μάικ Τζέιμς κατευθύνεται μαινόμενος προς τις θέσεις του παρκέ έχοντας έναν έντονο διαπληκτισμό με κάποιον, θέλοντας μεταξύ άλλων να υπερασπιστεί τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα τους Άλφα Ντιαλό και Τζάρον Μπλόσονγκεϊμ.

Ένα άλλο ντοκουμέντο μαρτυρά πως όλα ξεκίνησαν από τον γιο του Αλί Κοτς (προέδρου της Φενέρμπαχτσε) ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στους παίκτες της Μονακό και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους. Αυτός φαίνεται να είναι και ο στόχος του Τζέιμς όταν κατευθύνθηκε προς τα courtseats.

Οι ψυχραιμότεροι και από τις δύο ομάδες παρενέβησαν προκειμένου να κατευνάσουν την κατάσταση και για να μην υπάρξουν ενδεχόμενες τιμωρίες ενόψει του κρίσιμου Game 5, με την αποστολή της Μονακό να αποχωρεί από το παρκέ υπό έντονες αποδοκιμασίες αλλά και από βροχή αντικειμένων προς το μέρος της.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η αρχή, καθώς λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση και συγκεκριμένα 18 δευτερόλεπτα πριν, το κλίμα είχε ήδη «φουντώσει» μεταξύ οπαδών των Τούρκων και παικτών των Μονεγάσκων με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη χειρονομία που έκανε εις βάρος του Ντιαλό ένας φίλος της Φενέρ ότι θα «του κόψει τον λαιμό».

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη Μονακό και από τη EuroLeague για το περιστατικό στο φινάλε. Δεν είναι αυτή η Φενέρμπαχτσε, δεν είμαστε τέτοιοι εμείς. Η προσπάθειά μας ήταν καταπληκτική, τα παιδιά άφησαν και την ψυχή τους στο παρκέ. Είμαι πολύ περήφανους για εκείνους. Θα ταξιδέψουμε στο Μονακό και θα παλέψουμε σαν τρελοί», είπε στην flash interview ο προπονητής των «καναρινιών», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το τέλος του αγώνα και των όσων εκτυλίχθηκαν στο παρκέ εκτός αγωνιστικού πλαισίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό