27 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Νίκος Παναγιωτίδης: Γιατί δεν θα βρεθεί στο Malmö Arena να δει την Παπαρίζου & τι λέει για τη Σάττι;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Παναγιωτίδης συνεχίζει να ζει μόνιμα στη Σουηδία και μάλιστα βρίσκεται περίπου δυόμιση με τρεις ώρες μακριά από το Μάλμε όπου διεξάγεται φέτος ο διαγωνισμός. Όμως, όπως είπε, δεν θα καταφέρει να βρεθεί ανάμεσα στο κοινό στο Malmö Arena για να απολαύσει την Έλενα Παπαρίζου καθώς όπως είπε: «Δεν θα μπορέσω να πάω από κοντά να τη δω. Έχω οικογένεια, παιδιά. Είναι 2,5 ώρες ή 3 μακριά από εμένα το Μάλμε. Θα το δω από την τηλεόραση».

Eurovision 2024: Backstage στο costume room του Malmö Arena – Πυρετός προετοιμασίας

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για την αποψινή εμφάνιση της Έλενας με την οποία μεγάλωσαν μαζί και το 2001 είχαν φέρει την τρίτη θέση στην Ελλάδα με τη Eurovision ερμηνεύοντας το Die for you: «Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή για την Έλενα. Δεν έχουμε μιλήσει, δεν θέλω να την ενοχλώ τώρα που είναι στο Μάλμε, μιλάμε στο τηλέφωνο».

Όσο για το πώς βλέπει την ελληνική συμμετοχή με τη Μαρίνα Σάττι και το Zari, ο Νίκος Παναγιωτίδης σχολίασε: «Είναι πολύ μπροστά το τραγούδι της Σάττι, έχει διαφορετικά ακούσματα, είναι τέλειο. Γιατί να μην δώσει η Σουηδία 12; Έχουν αλλάξει τα πράγματα, είναι πιο μοντέρνα, τραγουδάνε ροκ, τραπ. Σήμερα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο».

Και κατέληξε λέγοντας την προτίμησή του για τον φετινό διαγωνισμό: «Εμένα μου αρέσουν τα παιδιά της Σουηδίας. Κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι δεν με έκανε να πω ουάου εκτός από το ελληνικό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό