18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με ειδικά στην Serie A

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυλαία πέφτει στην 33 η αγωνιστική της Serie A με δύο αναμετρήσεις και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση της ημέρας.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπολόνια. Η Ρόμα κέρδισε τον Ιταλικό εμφύλιο του Europa League και συνεχίζει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Κέρδισε τη Μίλαν τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, δείγμα της καλής κατάστασης πουβρίσκεται. Ενδιάμεσα, είχε μια αναμέτρηση με την Ουντινέζε, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και θα συνεχιστεί μεσοβδόμαδα. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, πρόκειται για ντέρμπι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, διότι αν κερδίσει πλησιάζει την τετράδα στο -1, ενώ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Στα αρνητικά, εκτός θα είναι ο τραυματίας Λουκάκου. Η Μπολόνια έρχεται από δύο λευκές ισοπαλίες, κόντρα σε Μόντσα και Φροζινόνε. Φυσικά, ο αντίκτυπος βαθμολογικά ήταν σημαντικός κι έτσι η θέση της στην τετράδα κινδυνεύει, πράγμα που είναι λιγότερο ανησυχητικό πλέον, διότι οι πρώτες πέντε ομάδες της Serie A βγαίνουν στο Champions League. Αγωνιστικά, έχει εμφανίσει κάποια σκαμπανεβάσματα τελευταία στην απόδοση της, όμως φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Δίκαιο φαβορί η Ρόμα, διότι στην έδρα της αυξάνεται η δυναμική της. Βέβαια, καθαρά αγωνιστικά, το ζευγάρι είναι ισορροπημένο. Η Μπολόνια θα είναι ευχαριστημένη και με την ισοπαλία, οπότε είναι πιθανό να παίξει για το Χ. Άρα, σύμφωνα και με την εικόνα των δύο ομάδων, η ισοπαλία είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα, ενώ αν αυτό σπάσει λογικά θα γίνει με νίκη της Ρόμα. Στοιχηματικά, θα πάμε με την επιλογή Ισοπαλία – Γηπεδούχος όχι στοίχημα, που προσφέρεται σε απόδοση 1.82.

Συνεχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ. Η Μίλαν έρχεται από έναν απογοητευτικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο οποίος έφερε ξανά την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Πιόλι. Τώρα, θα γυρίσει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου το μόνο που τη νοιάζει είναι να διατηρήσει τη δεύτερη θέση. Γενικότερα, σίγουρα ψάχνει αντίδραση, όμως το τάιμινγκ δεν είναι ιδανικό. Το θέμα είναι πως αν ηττηθεί σήμερα, θα δει την αντίπαλο της να σηκώνει το τρόπαιο και αυτό είναι κάτι που θέλει σίγουρα να αποφύγει. Η Ίντερ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και το μόνο που περιμένει είναι η στέψη, η οποίαμπορεί να έρθει σήμερα και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θέλει. Αγωνιστικά, είναι σε καλή κατάσταση και ειδικά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας 41 βαθμούς σε 15 αγώνες.

Πρόκειται για έναν από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης και το γεγονός πως η Ίντερ μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα σήμερα, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το τάιμινγκ είναι υπέρ των «Νερατζούρι», διότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση κι έχουν περισσότερες ανάσες. Στοιχηματικά, θα αποφύγουμε το τελικό αποτέλεσμα και την αγορά των γκολ, διότι το πραγματικό ενδιαφέρον είναι στις κάρτες. Αυτές οι αναμετρήσεις έχουν πάντα ένταση και ειδικά το σημερινό αναμένεται να εξελιχθεί σε παιχνίδι που κρίνεται στη δύναμη. Η Μίλαν δεν πρόκειται να κάνει εύκολο το έργο της Ίντερ κι έτσι αξία υπάρχειστην επιλογή να έχει η Μίλαν τις περισσότερες κάρτες, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

BetMarket.gr ΕπιλογέςΙΤΑ1 – 22/4, 19:30 – Ρόμα – Μπολόνια: Ισοπαλία – Γηπεδούχος όχι στοίχημα (Απόδοση:1,82)

ΙΤΑ1 – 22/4, 21:45 – Μίλαν – Ίντερ: Μίλαν περισσότερες κάρτες (Απόδοση: 2,30)Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικάστοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό