22.8 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Με ανοιξιάτικη διάθεση η Μεγάλη Τρίτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Μεγάλη Τρίτη, κατά τόπους κυρίως στα βόρεια, ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια.

Συγκεκριμένα, στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και κατά τόπους στις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες βροχές, ενώ μόνο στα βορειοανατολικά τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και θα εκδηλωθούν και κατά τόπους καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί, αρχικά ανατολικοί και από το απόγευμα βόρειοι, 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 23 με 26 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά και τα νότια και τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που κατά τόπους από το μεσημέρι θα είναι πιο αυξημένες και μερική ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό