21.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, 1-2 λάθη στοιχίζουν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία. Μετά την ισοπαλία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τη Λαμία για την 8η αγωνιστική των Play Offs της Super League 1 και κατάφεραν με… σβηστές τις μηχανές, να επικρατήσουν με 4-1. Ένα αποτέλεσμα το οποίο σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, έβαλε στο «κόλπο» του τίτλου την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Τόσιο Λέικ, μίλησε μετά το ματς στο flash.gr για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και την πορεία στο τρέχον πρωτάθλημα. Ο Ολλανδός φάνηκε ικανοποιημένος που η Λαμία πέτυχε τον στόχο των Play Offs, ωστόσο τόνισε ότι πρέπει κάθε χρόνο να υπάρχει βελτίωση.

Διαβάστε όσα είπε:Για την εμφάνιση της Λαμίας στο Φάληρο: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή μας, γιατί χάσαμε το παιχνίδι, αλλά ήμασταν βελτιωμένοι. Έχουμε ενωθεί σαν ομάδα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά κόντρα σε αυτές τις ομάδες, πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Ένα – δύο λάθη, μπορούν να αποδειχθούν μοιραία και στοιχίζουν, γιατί έχουν την ποιότητα να τα εκμεταλλευτούν και να βάλουν γκολ. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να συνεχίσουμε».

flash.gr

Για τον τρόπο που θα παίξουν στα υπόλοιπα ματς και τον στόχο των Play Offs: «Το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστιέσαι τη στιγμή και το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να βρεθούμε στα play offs και να παίξουμε κόντρα στις κορυφαίες ομάδες. Είναι στο χέρι του προπονητή το πως θα παίξουμε στα επόμενα ματς, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, γιατί πάντα ο στόχος είναι να πετύχεις περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο».

Οι στόχοι για την επόμενη σεζόν: «Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα κάθε χρόνο πρέπει να υπάρχει βελτίωση. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις. Τώρα στόχος θα είναι τα Play Offs στο τέλος ή όχι, εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βρεθούμε πάλι εδώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό