27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κολωνός: Για ένα βίντεο στο Tik Tok το… πιστολίδι στη Λένορμαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέσσερα άτομα –και δύο όπλα- αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για το πιστολίδι που έπεσε αργά το βράδυ της Τετάρτης (8/5) στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Βασιλικών στον Κολωνό. Αν και στην επίσημη κατάθεσή του ο 42χρονος – στόχος του «μηνύματος» ανέφερε ότι δεν γνωρίζει για ποιον λόγο συνέβη το περιστατικό, πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία ήταν ένα βίντεο στο Tik Tok το οποίο θεώρησαν προσβλητικό οι δράστες.

Το σύνολο των εμπλεκομένων, τους οποίους υπέδειξε ο 42χρονος, είναι Αλβανοί Ρομά και σύμφωνα με την κατάθεσή του στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, προσέγγισαν το σημείο με δύο οχήματα (σ.σ. ένα μαύρου χρώματος κι ένα γκρι). Τέσσερα άτομα έφτασαν έξω από το σπίτι του, ενώ δύο εξ’ αυτών κατέβηκαν και τον απείλησαν με πιστόλι, χτυπώντας τον παράλληλα και με έναν μεταλλικό λοστό. Στη συνέχεια, τα δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα από το γκρι αυτοκίνητο, πυροβόλησαν στον αέρα και άπαντες τράπηκαν σε φυγή.

Επί της οδού Αλαμάνας εντοπίστηκε το μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο διαπιστώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ότι ανήκει σε ένα από τα άτομα που υπέδειξε ο 42χρονος, που όμως ανέφερε ότι δεν γνωρίζει το κίνητρο των σε βάρος του πράξεων και ότι δεν έχει προσωπικές διαφορές με τους εμπλεκομένους. Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων που αναζητούνται, σχηματίστηκε από το Τ.Α. Κολωνού ποινική δικογραφία για «Απειλή», «Απλή σωματική βλάβη» και παράβαση του ν. «Περί όπλων – κατοχή και άσκοποι πυροβολισμοί».

Σε ό,τι αφορά τους τρεις κάλυκες που εντοπίστηκαν στο σημείο, οι δύο είναι διαμετρήματος 9mm, ενώ ο τρίτος διαμετρήματος 6,35mm. Επίσης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός λοστός. Το όχημα μεταφέρθηκε στο Τ.Α. Κολωνού για να εξεταστεί από κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, όπως και οι κάλυκες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό