21.4 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Καρέ-καρέ οι επαναλαμβανόμενες ληστείες σε περίπτερο στο Παγκράτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Καρέ-καρέ καταγράφηκαν στην κάμερα οι επαναλαμβανόμενες ληστείες σε περίπτερο σε κεντρικό σημείο του Παγκρατίου, με τους υπαλλήλους να δηλώνουν πια τρομοκρατημένοι όταν πρόκειται να κρατήσουν το περίπτερο σε νυχτερινή βάρδια.

Η ληστεία συνέβη γύρω στις 4.35 τα ξημερώματα, όταν ο δράστης έφτασε στο περίπτερο και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου λήστεψε το ταμείο, ακινητοποίησε τον υπάλληλο και στη συνέχεια αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό αλλά και τσιγάρα.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στην κάμερα του Action 24 ένας από τους υπαλλήλους του περιπτέρου, αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό ληστείας μέσα σε 8 ημέρες.

«Πρέπει να ήταν το ίδιο άτομο. Ήρθε με ένα εργαλείο σαν λοστοπρίονο. Ακινητοποίησε τον υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο περίπτερο και πήρε όλες τις εισπράξεις. Τα ξημερώματα, μάλιστα, στη δεύτερη ληστεία, τον χτύπησε και λίγο απ’ ό,τι πληροφορήθηκα», είπε ο υπάλληλος.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της ληστείας, το οποίο έδειξε το Action 24, φαίνεται ξεκάθαρα ο δράστης να δείχνει στον υπάλληλο τα αντικείμενα που θέλει να αποσπάσει.

«Φοβόμαστε γιατί τα 24ωρα περίπτερα έχουν γίνει επίφοβα πλέον. Δεν είναι όπως παλιά», πρόσθεσε ο υπάλληλος.

«Θέλει μεγάλη συγκέντρωση. Φοβόμαστε να βγούμε έξω από το περίπτερο το βράδυ, να γεμίσουμε κανένα ψυγείο…», σημείωσε, με τα ερωτηματικά για την έλλειψη παρουσίας της αστυνομίας να είναι έκδηλα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό