23.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κίνηση αποχώρησης του Νούνιες από τη Λίβερπουλ; Τι έκανε ο Ουρουγουανός φορ

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2 και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ισοπαλία με Γουέστ Χαμ και την ήττα από την Έβερτον. 

Στο 75′ ο Ντάρβιν Νούνιες πέρασε στον αγωνιστικό χώρο (ενώ το σκορ ήταν 4-1) και έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Υπάρχει αρκετή μουρμούρα στους φίλους των «reds» γύρω από τον Ουρουγουανό στράικερ, ο οποίος εδώ και αρκετές βδομάδες δείχνει σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Ο 24χρονος χρειάζεται πολλές κλασικές ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ και αυτό σίγουρα προβληματίζει τη Λίβερπουλ, η οποία θέλει να είναι άκρως αποτελεσματικοί οι επιθετικοί της. Ο Νούνιες, προχώρησε σε μία πολύ περίεργη κίνηση, που προβλημάτισε τους ποδοσφαιρόφιλους.

Συγκεκριμένα, διέγραψε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλες τις φωτογραφίες που είχε με τη Λίβερπουλ και κράτησε μόνο αυτές με την εθνική Ουρουγουάης και την Μπενφίκα (πρώην του ομάδα). Μία πρωτοβουλία που ίσως να δείχνει πως το μέλλον του στο «Άνφιλντ» είναι αβέβαιο και θα αποχωρήσει από τον σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό