18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ιδανικό ξεκίνημα για την Σάκκαρη στη Μαδρίτη και πρόκριση στον τρίτο γύρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε την ιδανικότερη αρχή το μεσημέρι της Πέμπτης (25/04) στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις όσον αφορά το Madrid Open στο οποίο συμμετέχει αυτή τη στιγμή.

Επικρατώντας με το πειστικό 2-0 σετ (3-6, 2-6), η Ελληνίδα τενίστρια «λύγισε» την Ντόνα Βέκιτς σε διάστημα μιας ώρας και 23 λεπτών για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στον τρίτο γύρο, εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Ελίζ Μέρτενς και Σλόαν Στέφενς.

Η αντίπαλος της Σάκκαρη από την Κροατία αιφνιδίασε στο ξεκίνημα του αγώνα, κάνοντας break με το «καλημέρα», πλην όμως Μαρία βελτίωσε αισθητά το σερβίς της στη διάρκεια της αναμέτρησης, ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3.

Το ξεκίνημα του δευτέρου σετ, ήταν καλύτερο για την Ελληνίδα η οποία προηγήθηκε με 0-2, κρατώντας μια απόσταση ασφαλείας μέχρι το 2-4 το οποίο και εν τέλει διεύρυνε για να φτάσει στο 2-6 και στην κατάκτηση του τελευταίου σετ και κατ’επέκταση της νίκης – πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά την άνετη επικράτησή της για την πρεμιέρα του Madrid Open:

«Έπαιξα πολύ καλά, είμαι ικανοποιημένη από την απόδοσή μου. Η Ντόνα είναι σπουδαία παίκτρια, πάντα μπορεί να σε δυσκολέψει, είναι μαχήτρια, αλλά σήμερα είχα καθαρά χτυπήματα από την base line και κάπως έτσι βρήκα το παιχνίδι μου».

Για το ποιο ήταν το δυνατό  της σημείο που έκρινε την αναμέτρηση: «Σέρβιρα πάρα πολύ καλά, αλλά κι οι επιστροφές μου ήταν σπουδαίες. Η Ντόνα μπορεί να σε δυσκολέψει με το σερβίς της. Στο 2ο σετ έκανα δύο break την κατάλληλη στιγμή, αλλά θα έλεγα ότι το “κλειδί” ήταν οι επιστροφές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό