23.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Θα μείνω για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την πρώτη του χρονιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού, την πρόκριση στο Βερολίνο και όλα τα «μυστικά» της φετινής πορείας, μίλησε ο Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Fanatik.

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πίστεψαν σε μένα από την πρώτη μέρα. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά εξ αρχής είχαμε πίστη ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Οι οπαδοί ήταν στο πλευρό μας και το έβλεπε κανείς ότι τους συναντούσαμε στον δρόμο ή όταν τους βλέπαμε στις εξέδρες του γηπέδου μας. Όλοι τους μας παρακινούσαν και μας έκαναν να συγκεντρωνόμαστε» είπε αρχικά ο προπονητής των «πρασίνων» και συνέχισε:

«Δεν κατάφερα κάτι μόνος μου. Το κατάφεραν οι παίκτες μου, ο σύλλογος συνολικά και ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος κάνει τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Ήταν κάτι το απίστευτο. Πέρσι η ομάδα έπαιζε με 3-4 χιλιάδες φιλάθλους και είναι χαρακτηριστικό ότι στα Playoffs με την Μακάμπι Τελ Αβίβ υπήρχε μέχρι και λίστα αναμονής. Αρκετοί που ήθελαν να έρθουν να δουν το παιχνίδι και δεν μπορούσαν γιατί είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια».

Επίσης παραδέχθηκε πως «το είπα, το ότι θα φύγω αν αποκλειστούμε, για να παρακινήσω τους παίκτες μου. Νομίζω ότι τα κατάφερα, αλλά η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ απογοητευμένος μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα από τη Μακάμπι. Ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην επιτυχία που θα στεναχωριόμουν πολύ αν δεν μπορούσαμε να φθάναμε στο Final Four. Καταφέραμε όμως να σταθούμε ξανά στα πόδια μας. Υπήρξε ήδη ένας μεγάλος δεσμός μεταξύ του προέδρου, του συλλόγου και όλων εμάς στην ομάδα και πλέον θεωρώ πως θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια εδώ»!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό