28.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η Silia Kapsis άνοιξε τον Ημιτελικό της Eurovision και καταχειροκροτήθηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός του φετινού 68ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024, ο οποίος διεξάγεται στο κατάμεστο Malmö Arena της Σουηδίας και μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ1.

15 χώρες θα διεκδικήσουν τα 10 «χρυσά» εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου, με την Κύπρο και τη Silia Kapsis να βρίσκεται ανάμεσά τους.

H νεαρή Silia Kapsis άνοιξε τον Α’ Ημιτελικό και καταχειροκροτήθηκε.

Ντυμένη στα λευκά συνοδευόταν από τέσσερις άνδρες χορευτές με cargo παντελόνια και φαρδιά λευκά μπλουζάκια. Δεν υπάρχουν σκηνικά props, αλλά πολλά πράσινα και κόκκινα γραφικά τόσο στις οθόνες LED όσο και στο δάπεδο της σκηνής.

Δείτε βίντεο με την εμφάνιση της Silia Kapsis:

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της Silia Kapsis:

Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/Jessica Gow/

Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/Jessica Gow/

O Θανάσης Αλευράς και o Ζερόμ Καλούτα θα σχολιάσουν τους δύο Ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στον Α΄ Ημιτελικό: 

Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο.

Στον Α’ Ημιτελικό,  εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις «Big Five», καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

Τους δύο Ημιτελικούς (7 και 9 Μαΐου) και τον Τελικό (11 Μαΐου) θα παρακολουθήσετε τηλεοπτικά, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό