20.9 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Η Νότιγχαμ έκανε μήνυση στον Γκάρι Νέβιλ για το σχόλιο περί μαφίας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να έχει κάνει μήνυση στον Γκάρι Νέβιλ και στο SKY Sports για τα σχόλια του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκπομπή, μετά το ματς απέναντι στην Έβερτον (21/04). Οι «κόκκινοι» διατηρούσαν έντονα παράπονα κατά της διαιτησίας και με ανακοίνωσή τους που θύμιζε… Ελλάδα, κάνουν λόγο για 3 περιπτώσεις πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν υπέρ τους.

Συγκεκριμένα, αμφισβήτησαν την Επιτροπή Διαιτησίας της Premier League (PGMOL), με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να υποστηρίζει πως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Στιούαρτ Άτγουελ, ήταν οπαδός της Λούτον και ήθελε η Έβερτον να νικήσει ώστε να επηρεάσει την μάχη της παραμονής. Ο Υπεύθυνος της PGMOL, Χάουαρντ Γουέμπ, παραδέχθηκε μετέπειτα πως ένα πέναλτι έπρεπε να είχε δοθεί υπέρ της Νότιγχαμ.

Μετά την ανακοίνωση του συλλόγου, η οποία έχει περισσότερες από 45 εκατ. προβολές, ο Γκάρι Νέβιλ την σχολίασε στην εκπομπή του SKY Sports και ζήτησε από τον σύμβουλο διαιτησίας της Νότιγχαμ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να παραιτηθεί, κάτι που τελικά έγινε την Παρασκευή (03/05).

Όσον αφορά την ανακοίνωση, ο Νέβιλ ανέφερε πως: «μου θυμίζει δήλωση της μαφίας. Δηλαδή, ειλικρινά, τι στο δι@ολο σκέφτονται; Είναι σαν ένα νευρικό παιδί. Είναι ντροπιαστικό. Και μερικά από αυτά τα πράγματα που λένε, το ότι τους έκλεψαν επειδή ο διαιτητής ήταν οπαδός της Λούτον είναι σκάνδαλο, θα το πληρώσουν».

Ο Τζέιμι Κάραγκερ επίσης άσκησε κριτική στο tweet της Νότιγχαμ: «Οι διαιτητές ήταν σε άθλια μέρα και αξίζουν την κριτική, αλλά αυτό που διαβάζω στην ανακοίνωση είναι σαν να το έγραψε ένας οπαδός στην pub. Είναι ντροπιαστικό». Έτσι, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταθέσει μήνυση κατά του Γκάρι Νέβιλ και του SKY Sports.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η Νότιγχαμ Φόρεστ έστειλε επίσημο γράμμα στο SKY Sports ως «απάντηση στις αντιδράσεις για τα όσα συνέβησαν μετά την ήττα από την Έβερτον». Ο Γκάρι Νέβιλ είχε ασκήσει έντονη κριτική εις βάρος του κλαμπ και του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ πολλά σχόλιά του στην υπόθεση, όπως αναγράφει η Daily Mail, έχουν διαγραφεί από τα social media του SKY Sports.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό