21.6 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision

Ειδήσεις Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 29 Απριλίου, η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας. Η τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό, ερμήνευσε το «Ζάρι» για πρώτη φορά στη σκηνή.

Φόρεσε μια ανοιχτή ροζ μπλούζα και μια μεταλλιζέ φούστα σε αποχρώσεις ροζ και μωβ, ενώ αυτό που ξεχωρίζει στην εμφάνισή της, είναι οι μπότες της.

Δείτε φωτογραφίες

Στην ελληνική αποστολή βρίσκονται ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός και οι χορευτές Χουσείν Σετίντας, Γιασίν Αμέτογλου, Βασίλη Καραγιάννη, Ειρήνη Δαμιανίδου, που την πλαισιώνουν πάνω στη σκηνή.

Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα, ενώ την Πέμπτη 9 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι θα λάβει μέρος στο δεύτερο ημιτελικό. Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση των προγνωστικών για τον τελικό νικητή της Eurovision.

Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική αποστολή αναχώρησε από την Ελλάδα το πρωί της Κυριακής, 28 Απριλίου. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η Μαρίνα Σάττι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα! Σήμερα είναι η μέρα που ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε πρόβα πολύ νωρίς. κρατάμε δυνάμεις και… για να δούμε. Θέλω να έρθει η αυριανή μέρα, να καταλάβω λίγο τι γίνεται εκεί, να δουν και αυτοί τι κάνουμε εμείς. Να κάνουμε δηλαδή ό,τι προσαρμογές, ό,τι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό