23.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ηλιοφάνεια με λίγες βροχές την Τετάρτη (08/05)

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τετάρτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές, αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά και σταδιακά προς το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Λίγες βροχές θα σημειωθούν κατά τόπους στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ το βράδυ θα σημειωθούν βροχές στη δυτική Ελλάδα και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα σταδιακά θα γίνουν νοτιοανατολικοί φτάνοντας στα νότια τοπικά τα 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές από το μεσημέρι και μετά και μερική ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις αλλά κυρίως νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές από το μεσημέρι και μετά και μερική ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό