27 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Εύκολα στον τελικό, εύκολα στις playlists μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ώρες χωρίζουν την ελληνική αποστολή από το stage του Μάλμε, όπου η Μαρίνα Σάττι μαζί με τους χορευτές της αναμένεται να ξεσηκώσουν την αρένα με το «Ζάρι» στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision sτο Μάλμε της Σουηδίας το βράδυ της Τρίτης 7/5. Λίγο μετά τις 00:00, οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν τις δέκα χώρες που κατάφεραν με τις εμφανίσεις τους να κερδίσουν το κοινό και να περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Δεκαπέντε χώρες έδωσαν τη μάχη τους για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, ωστόσο μόνο 10 είναι αυτές που παίρνουν το χρυσό εισιτήριο. Μεταξύ αυτών και η Silia Kapsis με το τραγούδι Liar, η οποία εντυπωσίασε με την εκρηκτική εμφάνισή της.

Λίγες ώρες μετά τη βραδιά και σχεδόν 24 ώρες πριν τον β’ ημιτελικό, που διαγωνίζεται η Ελλάδα, ο Independent αποκαλύπτει τα 10 μεγάλα φαβορί της Eurovision 2024 και φυσικά, μεταξύ αυτών είναι και η Μαρίνα Σάττι με το Zari!

«Η Μαρίνα Σάττι πρέπει να ψηφιστεί στον δεύτερο ημιτελικό για να κερδίσει μια θέση στον τελικό του Σαββάτου, αλλά εμείς δεν ανησυχούμε. Το «ZARI» παίζει με την κληρονομιά της και αξιοποιεί στο έπακρο τη μαγευτική φωνή της, που θυμίζει την Ισπανίδα σταρ Rosalia.

Όπως η Rosalia, έτσι και η Σάττι ενσωματώνει reggaeton, αλλά και την ελληνική εκδοχή της γκάιντας, την τσαμπούνα, και άφθονο vocoder στα φωνητικά. Μπορεί να ακούγεται παράξενο σε κάποιους ακροατές, αλλά η Σάττι και οι συνθέτες κατάφεραν στην πραγματικότητα να βγάλουν ένα πολύ σύγχρονο pop jam που θα μπορούσε εύκολα να μπει στις καλοκαιρινές μας playlists»,γράφει ο Independent για την Μαρίνα Σάττι, η οποία έκανε σήμερα τη γενική πρόβα.

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στην 3η θέση του Β’ Ημιτελικού, ο οποίος θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και το Δεύτερο Πρόγραμμα την Πέμπτη στις 22.00.

Η λίστα του Independent: Τα 10 φαβορί της Eurovision 2024

«Καθώς ο διαγωνισμός κορυφώνεται, παραθέτουμε τα 10 μεγαλύτερα φαβορί για τη νίκη στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, χωρίς συγκεκριμένη σειρά» γράφει στο άρθρο του ο Indepedent.

IρλανδίαΚροατίαΕλβετίαΙταλίαΛουξεμβούργοΕλλάδαΑυστρίαΟυκρανίαΦινλανδίαΟλλανδία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό