20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επίδειξη δύναμης και τακτικής από τον ΑΠΟΕΛ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον πρωταθλητή Άρη (2-0, 21/4), κάνοντας «επίδειξη δύναμης» και στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Σε στροφή καθοριστική για τη φετινή σεζόν, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να διακριθεί με τρόπο που υπενθύμισε σε όλους τη δυναμική του. Στο παιχνίδι με τον περσινό πρωταθλητή, Άρη, η ομάδα του Σα Πίντο έκανε εμφάνιση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επίδειξη δύναμης και τακτικής. Πήρε άριστα!

Η αγωνιστική διάταξη ήταν προσεγμένη στο έπακρο: η άμυνα σταθερή και απροσπέλαστη, οι μέσοι κυριάρχησαν κερδίζοντας κάθε μονομαχία, ενώ οι ακραίοι μπακ και χαφ έδειξαν συνεργασία και κυρίως ενέργεια που κάλυπτε κάθε πιθανό κενό, διασφαλίζοντας ότι η ομάδα είναι τόσο αποτελεσματική στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Επιθετικά, ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις έχει φέρει καρπούς. Ο Κβιλιτάια, σημείωσε ένα γκολ που θα μνημονεύεται για καιρό, είχε συμβολή στο πρώτο, πέτυχε άλλο ένα που ακυρώθηκε και κέρδισε πέναλτι.

Ωστόσο, δεν ήταν όλα ρόδινα. Η απερίσκεπτη ενέργεια του Μαρκίνιος, η οποία οδήγησε σε κίτρινη κάρτα, θέτει ένα σημάδι προβληματισμού για το πώς η ομάδα θα διαχειριστεί την απουσία του, ειδικά εν όψει κρίσιμων αναμετρήσεων όπως το επερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε τη σημασία της συγκέντρωσης και της συνέχειας της σκληρής δουλειάς, υπενθυμίζοντας ότι η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει τίποτα. Εξάλλου η διαφορά από την ΑΕΚ δεν διαφοροποιήθηκε (+1). Με τέτοιες εμφανίσεις, πάντως, ο ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική πορεία και ότι ο δρόμος προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να είναι πλησιέστερος από ότι πολλοί θα περίμεναν.

Η νέα νίκη, λοιπόν, ενισχύει την ελπίδα και τον ενθουσιασμό στους φίλους του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι είδαν θέαμα μιας ομάδας που διατηρεί την κορυφή με αξιώσεις και περηφάνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό